Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Κατάληψη Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής
«Σήμερα, 14 Φλεβάρη 2012 αποφασίσαμε συλλογικά να καταλάβουμε το δημαρχείο», αναφέρουν σχετικά σε ανακοίνωσή τους κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής που συμμετέχουν στην κατάληψη.
«Η αιτία είναι η καθημερινή εξαθλίωση των ζωών μας, που εντείνεται περισσότερο μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, και η δολοφονική καταστολή κάθε μορφής αντίστασης, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την πορεία της Κυριακής 12 Φλεβάρη, αποτέλεσμα της οποίας ήταν δεκάδες τραυματίες και συλληφθέντες.
Ανάμεσα τους και ένα μέλος της Ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων Αγίας Παρασκευής, που συμμετείχε στο οργανωμένο μπλοκ της συνέλευσης που διαλύθηκε από τα χημικά στο Σύνταγμα.
Είμαστε άνεργοι-ες, επισφαλείς εργαζόμενοι-ες, φοιτητές-τριες, κάτοικοι της περιοχής. Μετατρέπουμε το Δημαρχείο της πόλης σε κέντρο αγώνα ενάντια στον ολοκληρωτισμό που επιβάλλουν τα πολιτικά και οικονομικά αφεντικά».
πηγή: newsbomb.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, διαμαρτύρονται και για την σύλληψη όσων συμμετείχαν στα επεισόδια της Αθήνας, ζητώντας την απελευθέρωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου