Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ;

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του εγκλήματος σε βάρος της χώρας και του λαού, ο Ε. Βενιζέλος, ως μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλεί τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν!!! 

Μάλιστα ο ίδιος, έχει το θράσος να καλεί σε πανστρατιά τον κόσμο!!! Διαβάστε με προσοχή τις αξεπέραστες δηλώσεις αυτού του ανθρώπου, που ενώ θα έπρεπε να είχε συλληφθεί μαζί με τον Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνου και τους άλλους του ΠΑΣΟΚ που εγκλημάτισαν σε βάρος του ελληνικού λαού, ζητεί ψήφο, προκειμένου να έχει δικαίωμα να εκλεγεί και Πρωθυπουργός: 
«Η πρόσκληση αυτή ξεπερνά τα όρια του ΠΑΣΟΚ, θέλουμε να επικοινωνήσουμε με όλους του ενεργητικούς πολίτες που βιώνουν την κρίση, έχουν παράπονα, αγανακτούν πολύ συχνά, αλλά ξέρουν στο βάθος του μυαλού τους ότι μόνο μέσα από την πολιτική διαδικασία μπορούμε να βρούμε λύση στο εθνικό μας πρόβλημα. Εννοώ και το «ευχαριστώ» και το «συγγνώμη» που είπα στην Εθνική Συνδιάσκεψη και το επαναλαμβάνω σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνα», σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη εισαγωγική του τοποθέτηση"
Προσέξατε, τον μεγάλο...ψαρά πώς δείχνει τα δίχτυα του;
Με μια απλή "συγγνώμη" , ο υπερφυσικών -λόγω πάχους- διαστάσεων πολιτικός, έχει την εντύπωση ότι θα φέρει κοντά του όλους τους Έλληνες να τον ψηφίσουν για Πρόεδρο! 
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε στο Δημαρχείο Χολαργού, ποια πολιτικά κωθώνια, χαϊβάνια και μπουνταλάδες, θα πάνε να πληρώσουν κι από πάνω, με 2 ευρώ από την τσέπη τους, για να ψηφίσουν τον Βενιζέλο!
Εμ και τον τόπο ρήμαξε το ΠΑΣΟΚ και τους μισθούς-συντάξεις του κοσμάκη ξέσκισε και γέμισε με μίζες της Siemens τα ταμεία του, θα αρπάξει και από 2 ευρώ από κάθε "όρνιο" για να ψηφίσει τον Βενιζέλο! 
Καλούμε τον τοπικό τύπο αλλά και τους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες να θαυμάσουν, να χειροκροτήσουν και να απαθανατίσουν τους φοβερούς και τρομερούς οπαδούς του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ που θα πάνε να εκλέξουν τον νέο-μεγάλο-λαοπρόβλητο ηγέτη τους στο Δημαρχείο Χολαργού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου