Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 5,5ΤΟΝΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

 ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.
 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ!
Σαρώνουν οι παραγγελίες η μία μετά την άλλη στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή". Η εκστρατεία που ξεκίνησε η εφημερίδα μας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έως σήμερα, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Σχεδόν 5,5 τόνοι πατάτας και πολλές παραγγελίες ελαιόλαδου Πελοποννήσου (όχι όμως στα επίπεδα της πατάτας), συμπληρώνουν τις μέχρι σήμερα παραγγελίες. 
Η εκστρατεία του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" θα συνεχιστεί έως την Κυριακή το βράδυ. 

Οι λόγοι που επιβάλλουν την μη συνέχιση της εκστρατείας και την επόμενη εβδομάδα, είναι δύο:
1. Καθαρά πρακτικοί, διότι δεν πρέπει να ζεστάνει ο καιρός και οι πατάτες δεν πρέπει να εκτεθούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Η πατάτα θέλει ψυχρό-δροσερό σημείο και όχι ήλιο. 
2. Ακούστηκε από πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου (μόλις σήμερα) ότι αναδιαμορφώνουν τις τιμές (για Αθήνα) από 0,30-0,32 λεπτά το κιλό!!!
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με το συντονιστικό όργανο των πατατοπαραγωγών και με αυστηρό ύφος είπε ότι εκπροσωπεί εκατοντάδες πολίτες στους οποίους δόθηκε τιμή 0,25-0,28 λεπτά το κιλό. 
"Αυτή την τιμή θα κρατήσετε και δεν θα δεχτούμε αλλαγές", διεμήνυσε ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής. και είμαστε βέβαιοι ότι το συντονιστικό όργανο των παραγωγών του Νευροκοπίου, θα σεβαστεί τα ισχύοντα. 
Επειδή  η εφημερίδα μας αγωνίζεται για τον δοκιμαζόμενο Έλληνα και Ελληνίδα, θα  διατηρήσει τις τιμές που αρχικά είχε εξασφαλίσει από τους παραγωγούς.
Μην ξεχνάτε λοιπόν.Δεχόμαστε παραγγελίες έως την Κυριακή βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου