Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤHΣ!


ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΛΟΠΗ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΩΝ!

Αυτό δεν είναι κράτος, είναι ληστής! Κυβέρνηση ψευτιάς και απάτης, η οποία ακολουθεί την ίδια τακτική με τον Παπανδρέου. Υπόσχεται, αλλά κάνει ακριβώς τα αντίθετα από όσα λέει. 
Ο Παπαδήμος δεν έλεγε ότι διασφάλιζε στο δημόσιο χρέος της χώρας το ελληνικό δίκαιο; Η δήλωσή του έγινε στάχτη, με το αγγλικό δίκαιο να επιβάλλεται έναντι του ελληνικού και τη δημόσια περιουσία της χώρας να βρίσκεται στο έλεος των τοκογλύφων.
Έτσι δεν έγινε και με τον 13ο -14ο μισθό; Δεν κομπορρημονούσε η Κυβέρνηση, με τον Α. Σαμαρά να υπερηφανεύεται ότι πέτυχε να διασφαλίσει τη σωτηρία τους; Τρίχες! Οι μισθοί θα μπουν στην προκρούστεια κλίνη, οσονούπω! 
Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός πέφτει θύμα μιας νέας κυβερνητικής απάτης:Το εθελοντικό κούρεμα των ομολόγων, γίνεται τελικά υποχρεωτικό, με αποτέλεσμα όσοι επένδυσαν σε ομόλογα του δημοσίου να χάσουν τα λεφτά τους!!! Το δρεπάνι του PSI πέφτει για μια ακόμη φορά επί της κεφαλής των δύσμοιρων Ελλήνων. 
Όπως παλαιότερα ο λαός έχανε τα λεφτά του ακούγοντας τον Σημίτη και τον Παπαντωνίου να τον ενθαρρύνει να επενδύσει στο χρηματιστήριο, έτσι και τώρα χάνει τα λεφτά του, με την βίαια κλοπή των χρημάτων που επένδυσε στα ομόλογα του δημοσίου! 

Επίκαιρη ερώτηση για το θέμα κατέθεσε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος και αποκάλυψε την κοροϊδία σε βάρος του λαού!
Σε δήλωσή του για τη στάση του κράτους απέναντι στους πολίτες, ο κ. Βελόπουλος δήλωσε:
«Για ακόμα μια φορά το ελληνικό κράτος αποδεικνύεται αφερέγγυο. Η δήθεν εθελοντική συμμετοχή στο κούρεμα των ομολόγων για τους Έλληνες καταθέτες που εμπιστεύτηκαν τα ελληνικά ομόλογα και το ελληνικό κράτος, γίνεται υποχρεωτική. Δυστυχώς όμως απ΄ ό,τι φαίνεται εκ του αποτελέσματος, οι πολίτες δεν πρέπει να εμπιστεύονται τις ελληνικές κυβερνήσεις για ό,τι  και αν τους λένε. Πάλι τα σπασμένα απ΄ ό,τι φαίνεται θα τα πληρώσει ο Έλληνας!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου