Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΤΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ 
ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΑΣ!
 Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το κίνημα πατάτας. Τόνοι επί τόνων ξεπουλιούνται σε χρόνο ρεκόρ, ενώ από την ώρα που στο παιχνίδι έχουν μπει πάρα πολλοί δήμοι, οι παραγγελίες πατάτας έχουν αυξηθεί τόσο πολύ, ώστε οι αποθήκες των παραγωγών Νευροκοπίου αδειάζουν σε χρόνο ρεκόρ!
Σχεδόν απελπισμένος ήταν ο κ. Γαλόπουλος, παραγωγός Νευροκοπίου ο οποίος εκπροσωπεί 200 παραγωγούς της περιοχής. Μιλώντας στον Μάκη Βραχιολίδη, εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", ο οποίος για λογαριασμό της εφημερίδας  έχει αναλάβει την πρωτοβουλία κινήματος της πατάτας στον Χολαργό-Παπάγου, είπε:
"Χαμός γίνεται με το κίνημα της πατάτας. Δεν προλαβαίνουμε να ξεφορτώνουμε. Οι Δήμοι έχουν μπει γερά στο παιχνίδι και παραγγέλνουν σωρηδόν τόνους πατάτας. Κάποιοι μάλιστα έχουν παραγγείλει χωρίς να ενημερώσουν προηγουμένως και χωρίς να ακούσουν εμάς, που ξέρουμε τι γίνεται. Οι πατάτες Νευροκοπίου  κοντεύουν να τελειώσουν από τις αποθήκες μας. Την Πέμπτη θα βρίσκομαι πίσω στο Νευροκόπι. Πάρτε με στο τηλέφωνο να συνεννοηθούμε πόσους τόνους πατάτας θέλετε, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτε ακόμη".

Είναι σαφές ότι οι παραγωγοί Νευροκοπίου οι οποίοι προ διμήνου πετούσαν τις πατάτες στους δρόμους ή τις χάριζαν στην Θεσσαλονίκη, σήμερα με το κίνημα της πατάτας να έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, σχεδόν έχουν ξεπουλήσει. 
Κάτω από τις νέες διαμορφούμενες συνθήκες, εάν και εφόσον μέχρι την επόμενη Πέμπτη δεν υπάρξει λύση από το Νευροκόπι, θα βρούμε λύση με πατάτες από την Τρίπολη ή την Θήβα.
Ενημερώνουμε για την νέα εξέλιξη όσους έχουν παραγγείλει πατάτες Νευροκοπίου, να γνωρίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα, μετά την τεράστια επέκταση που έλαβε το κίνημα της πατάτας στους διάφορους δήμους,  ότι  υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν εξαντληθεί οι πατάτες από τις αποθήκες του Νευροκοπίου, οπότε θα αναζητήσουμε λύσεις από την Τρίπολη ή την Θήβα. 
Η εφημερίδα μας, η οποία σαφώς και δεν έχει την δυναμική ενός μεγάλου Δήμου, μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τους 6 τόνους σε παραγγελίες πατάτας. Αυτός βασικά είναι ο λόγος για τον οποίο οι πατατοπαραγωγοί προτιμούν τους δήμους σαν τον Γέρακα, Παλλήνη, Κερατσίνι, και σήμερα Αργυρούπολη στους οποίους ξεπουλούν από 40 τόνους πατάτας και πάνω!
Αναφορικά με το λάδι,  δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά ενημερώνουμε όσους έχουν κάνει τις παραγγελίες τους ότι τοελαιόλαδο Πελοποννήσου (Καλαμάτας, Μονεμβασιάς) έρχεται σε συσκευασίες των 5 (πέντε) λίτρων και είναι extra παρθένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου