Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΞΥΔΗΣ: "ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ"

 Πολλοί αναγνώστες της ιστοσελίδας του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ,μαζί με τα συγχαρητήρια που δίνουν στην εφημερίδα μας για την πρωτοβουλία μας να ξεκινήσουμε από 'δω το κίνημα της πατάτας, μέμφονται τον Δήμο, για το γεγονός ότι δεν πήρε ...επάνω του το κίνημα της πατάτας, αφήνοντας  μια εφημερίδα να σηκώσει το βάρος μιάς τέτοιας εκστρατείας.  
"Οι Δήμοι Κηφισιάς και Αμαρουσίου που κάνουν αντίστοιχα κινήματα πατάτας, έχουν φτωχούς κατοίκους, ενώ στον Χολαργό-Παπάγο ζουν οι προύχοντες;", ήταν ένα από τα πολλά τηλεφωνικά μηνύματα που έλαβε και συνεχίζει να παίρνει η εφημερίδα μας.
Ζητήσαμε από τον Δήμαρχο κ. Ξύδη να μας πει τον λόγο για τον οποίο δεν λαμβάνει έστω και τώρα την πρωτοβουλία να συνεχίσει το κίνημα της πατάτας. Ο κ. Ξύδης, απάντησε ότι "ο Δήμος μας δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο των Σούπερ Μάρκετς. Ας εξασφαλίσουν τα πολυκαταστήματα χαμηλές τιμές για την πατάτα και να την προσφέρουν κατευεθείαν στους πελάτες. Ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει αυτό που οφείλουν να κάνουν τα Σούπερ Μάρκετς".
Εμείς εδώ στον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" έχουμε την βοήθεια του Δήμου σε ό,τι έχει να κάνει με την διευκόλυνση και παραχώρηση του χώρου για την διανομή των προϊόντων, καθώς επίσης όσοι απευθύνοντσαι στον Δήμο, οι αρμόδιοι υπάλληλοι τούς παραπέμπουν στα τηλέφωνα της εφημερίδας μας.
Εν των μεταξύ, για όσους δεν έχουν ανοίξει να διαβάσουν τα e-mail που τούς εχουμε στείλει, ξανα-ενημερώνουμε ότι το ελαιόλαδο Καλαμάτας (έξτρα παρθένο) θα διανεμηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου από τις 11.00 το πρωί και μετά (έως το μεσημέρι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου