Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ, Η ΤΟΠΙΚΗ Ν.Δ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Οι παρελάσεις σε Χολαργό-Παπάγου διεξήχθησαν κανονικά, χωρίς διαμαρτυρίες ή έκτροπα. Πέρα από μερικά "ουου" που ...εισέπραξαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων ηρώων στον Χολαργό, δεν υπήρξε κάποια άλλη διαμαρτυρία. Όλα εξελίχθησαν ομαλά, ενώ η παρουσία της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου ήταν απολύτως διακριτική, στην άκρη του πεζοδρομίου, με πανώ το οποίο κρατούσαν μέλη της.
Ο Δήμαρχος κ. Ξύδης παρέστη κανονικά στην εξέδρα των επισήμων μπροστά από το Δημαρχείο.

Αυτό που προκάλεσε όμως εντύπωση ήταν η απόφαση της Τοπικής Ν. Δημοκρατίας Χολαργού να μην καταθέσει στεφάνι στην μνήμη των πεσόντων ηρώων του '21!!! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ...χρήματα από την εξοικονόμηση του στεφάνου έγιναν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης!!! 
Θελήσαμε να βρούμε τον Πρόεδρο της  Τοπικής, τον αγαπητό και καθ'όλα έντιμο Θεόδωρο Γκλεζάκο (φωτό), για να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά δεν απαντούσε στο κινητό του.
Εάν ισχύει η παραπάνω πληροφορία, το πράγμα σοβαρεύει!!! Είναι δυνατόν να κόβονται 10 ή 15 ευρώ από ένα στεφάνι τιμής προς την μνήμη των ηρώων του '21 οι οποίοι έχυσαν το αίμα τους, έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε ελεύθεροι; Την ώρα που φροντίζουμε να μην στερήσουμε τα 15 ευρώ χαρτζιλίκι από το παιδί μας,  για να πάει μια βόλτα και να ...τσιμπήσει με έναν φίλο του, είναι δυνατόν να τα...κόψουμε από το στεφάνι τιμής προς τους ήρωες του '21; Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, ειλικρινά θλιβόμεθα. Διότι τότε, σύντομα θα οδηγηθούμε στην κατάργηση όχι μόνον των παρελάσεων αλλά και ομιλιών, διαλέξεων ή ακόμη-ακόμη και διδασκαλικών ωρών της Ιστορίας μας, ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα λόγω κρίσης!!!
Εκτός και αν δεν ισχύουν τα παραπάνω και ο αγαπητός Θεόδωρος Γκλεζάκος θέλησε να αποφύγει τα "ουου" , σαν και αυτά που εισέπραξαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ.
Όμως και γι΄αυτό το θέμα εμείς προσπαθήσαμε να τον κάνουμε να μιλήσει. Να δώσει ο ίδιος λύση στα "ουου" που ακούγονται καθημερινά εντονότερα λόγω της δωσιλογικής στάσης του Σαμαρά. Ενός ανθρώπου που από αντιμνημονιακός βρέθηκε να ψηφίζει με τα δύο χέρια τα Μνημόνια που σφαγιάζουν μισθούς-συντάξεις και να υπογράφει στην Μέρκελ ότι θα τηρήσει τις εντολές της χωρίς να φέρει αντίρρηση στα επόμενα Μνημόνια!!!
Αυτή είναι η Ν.Δ. αυτός είναι ο Σαμράς που ψηφίσατε για Πρόεδρο του κόμματός σας;
Ο φιλότιμος και φίλος Θεόδωρος  Γκλεζάκος  οφείλει να βγει δημοσίως και να λάβει θέση για όσα απίστευτα βιώνει εξαιτίας του Σαμαρά ο αγνός ψηφοφόρος της Ν.Δ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου