Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ …ΦΟΥΣΚΑΣ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ!



Τον επονομάσαμε «τρομοκράτη» του λαού, άνθρωπο που παίζει το παιχνίδι των εγκληματιών της διεθνούς τοκογλυφίας, αυτών που επί δυόμισι χρόνια λυμαίνονται τη χώρα και εξαθλιώνουν τον λαό της. Ο Γιώργος Προβόπουλος είναι αυτός που δεν σταμάτησε να λέει ότι «ενδεχόμενη επιστροφή στην δραχμή  θα φέρει την κόλαση στην χώρα». Δεν θα υπάρχουν αγαθά να αγοράσουμε στα super Markets, τόνιζε ο «τρομοκράτης» Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Πριν από μερικές ημέρες ο κ. Προβόπουλος … ξαναχτύπησε με νέα δήλωση, με την οποία όμως αυτή την φορά απέδειξε ότι εκτός από «τρομοκράτης» του λαού, είναι  και ψεύτης και πομφόλυγας!  
Είπε ο κ. Προβόπουλος, ότι μέχρι το 2014 οι μισθοί στη χώρα θα φτάσουν στα επίπεδα του 2001!!!
Ιδού λοιπόν με ποια απλά ντοκουμέντα, αποδεικνύονται τα ψεύδη και οι μπούρδες του Διοικητού της Τράπεζας της Ελλάδος:
2001: Διευθυντής σε ΟΤΑ (Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης), με 28 χρόνια προϋπηρεσίας, κατηγορίας ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης), με οικογενειακό (ένας μοναδικός σύζυγος), ελάμβανε συνολικά ετήσιες καθαρές αποδοχές (μαζί με το φόρο), 22.500 ευρώ (η ακριβής μετατροπή σε ευρώ, μια και το 2001 το εθνικό μας νόμισμα ήταν η δραχμή).
Σήμερα, 2012: Διευθυντής σε ΟΤΑ (Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης), με 29 χρόνια προϋπηρεσίας, κατηγορίας ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) και την ίδια οικογενειακή κατάσταση, λαμβάνει συνολικά ετήσιες καθαρές αποδοχές (μαζί με το φόρο), 22.450 ευρώ!
Προσέξατε τα ψεύδη και τις φούσκες του κ. Προβόπουλου; Ενώ η Ελλάδα σήμερα, βρίσκεται σε χειρότερη μισθολογική κατάσταση από το 2001, όπως φαίνεται από το παραπάνω παράδειγμα, ο κ. Προβόπουλος …προειδοποιεί τον ελληνικό λαό και ταυτόχρονα προβλέπει ότι μέχρι το 2014 οι μισθοί στην χώρα θα αγγίξουν τα επίπεδα του 2001! Την ώρα που ήδη οι μισθοί ευρίσκονται σήμερα, σε χειρότερο σημείο από το 2001! Μπούρδες και ψεύδη, μαζί στο ίδιο κεφάλι!
Και αν μάλιστα στις στομφώδεις  δηλώσεις Προβόπουλου, προσθέσουμε το σημερινό πολλαπλάσιο κόστος ζωής σε σχέση με αυτό του 2001, τότε η Ελλάδα έχει ήδη γυρίσει στην δεκαετία του 1950! 
Απορία προκαλεί το… προτεταμένο δάχτυλο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος,  ομοιάζον με αυτό ενός σπουδαίου καθηγητού που παραδίδει μαθήματα! Εκτός και αν θεωρεί τον εαυτόν του ως τον μονόφθαλμο που βασιλεύει των τυφλών! Άντε να περιμένεις από τέτοιους ανθρώπους να συμβάλουν στην εξυγίανση την οικονομίας της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου