Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΝΕΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ!

Έργα επέκτασης της εκκλησίας στο κοιμητήριο Χολαργού, σημειώνονται από χθες. Πρόκειται για μεταλλική προσθήκη, προκειμένου στον νέο διαμορφωθέντα χώρο να τοποθετούνται σε ειδικό κηροπήγιο τα κεριά, γιατί στο εσωτερικό του ναϊσκου, υπήρχε κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς. Κόντρες όμως συνοδεύουν την επέκταση του ναϊσκου, σε σημείο που να έχουμε και επέμβαση της Αστυνομίας η οποία μάλιστα διέκοψε για λίγες ώρες και τις εργασίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός προκάλεσε την οργή του πατρός Ιωάννη Καλογερόπουλου ο οποίος επικοινώνησε με τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού Δ. Νικολάου, καταλογίζοντάς του ευθύνες για την διακοπή των εργασιών, γνωρίζοντας προφανώς την αντίθεση του Νικολάου με την επέκταση της εκκλησίας. Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού αφού αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την παρουσία της Αστυνομίας, τόνισε ότι είναι αντίθετος, όχι με το έργο, αλλά όπως αυτό εξελίσσεται. Διότι, όπως τόνισε, καταστρέφει την αισθητική και το υπάρχον οικοδόμημα που αυτός επιμελήθηκε όσο ήταν Δήμαρχος. Ο πατήρ Ιωάννης, δεν πείσθηκε από τις εξηγησεις του κ. Νικολάου και φέρεται να του είπε "θα μας βρεις απέναντι".
Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος κ. Ξύδης, δήλωσε για το θέμα: "Ο κ. Νικολάου όταν ήταν Δήμαρχος έφτιαξε έναν αυθαίρετο εκκλησάκι μέσα στο κοιμητήριο. Καλά έκανε, δεν θα πω όχι. Τώρα όμως που χρειάζεται να κάνουμε μια προσθήκη στον χώρο, ο ίδιος καλεί την Αστυνομία για να σταματήσουν τα έργα".
Βλέποντας την εξέλιξη του έργου και τις διαφορές με το προηγούμενο, εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε: Η τεχνική υπηρεσία επελήφθη της επέκτασης; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου