Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΙΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ;

Δύο δημότες τηλεφώνησαν στην εφημερίδα μας, όπως επίσης και η δημοτική σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού κα Αθανασάκου, για να διαμαρτυρηθούν  για την προνομιακή όπως χαρακτηρίζουν μεταχείριση των Παπαγιωτών με αντίστοιχη περιφρόνηση των Χολαργιωτών, από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής.

Αφορμή για τις αντιδράσεις, ήταν η επιστολή του Δημάρχου κ. Ξύδη προς τους κατοίκους-δημότες Παπάγου αναφορικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. Συγκεκριμένα, για την αρτοκλασία και τον Μέγα Εσπερινό που θα τελεστεί στην εκκλησία του Κοιμητηρίου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, ο Δήμος παρέχει  Δημοτικό λεωφορείο, που θα εκτελέσει δυο δρομολόγια από την πλατεία Κονίτσης προς τον ιερό ναό.
"Οι Χολαργιώτες δηλαδή τι είναι; Πολίτες Β' Κατηρογίας, οι οποίοι δεν δικαιούνται λεωφορείο για να παρακολουθήσουν τον Εσπερινό; Υποχρεώνονται από τον Δήμο να πάνε με τα πόδια στον ιερό ναό του κοιμητηρίου Παπάγου ή να τρέξουν να προλάβουν το λεωφορείο στου Παπάγου! Τι πράγματα είναι αυτά;". λένε οι διαμαρτυρόμενοι Χολαργιώτες.
Νομίζουμε ότι έχουν λογική οι συγκεκριμένες διαμαρτυρίες. Για ποιο λόγο ο Δήμος δεν "ναύλωσε" λεωφορείο και από τον Χολαργό προς το κοιμητήριο Παπάγου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου