Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Απελευθερώθηκαν δύο εργαζόμενες

  πηγή: ethnos.gr
Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κομοτηνή, όπου ένοπλος δράστης, ηλικίας 52 ετών, κρατάει ομήρους δύο υπαλλήλους της βιομηχανίας κατασκευής κάδων απορριμμάτων HELESI, έχοντας νωρίτερα πυροβολήσει με καραμπίνα τον μεγαλομέτοχο της επιχείρησης κι έναν Βούλγαρο εργαζόμενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της ακριτικής πόλης.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απ' όλη τη Θράκη με τη συνδρομή ομάδας των ΕΚΑΜ έχει μεταβεί στη Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής, όπου εδρεύει η επιχείρηση.
Η ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα για κάθε ενδεχόμενο.
Το απόγευμα, με συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας απελευθερώθηκαν και δύο εργαζόμενες, που είχαν κρυφθεί σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου.
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον 52χρονο. Οι διαπραγματευτές της αστυνομίας έχουν συνεχή επικοινωνία με τον δράστη, μέσω κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί και να απελευθερώσει τους δύο οδηγούς. Βασικό αίτημα του δράστη που απολύθηκε πριν από οκτώ μήνες είναι η επαναπρόσληψή του στην εταιρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πάσχει από μελαγχολία, ενώ κατά τη διάρκεια των συνομιλιών ζήτησε να του φέρουν και τα χάπια που είχε στο σπίτι του.
Οπως έγινε γνωστό, ο δράστης εργαζόταν μέχρι τον περασμένο Φθινόπωρο στην επιχείρηση, οπότε και απολύθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη σήμερα το μεσημέρι στην επιχείρηση για να ζητήσει δεδουλευμένα αλλά και την επάνοδό του στην εταιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου