Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Σοκαρισμένες είναι πολλές από τις τρίτεκνες οικογένειες Χολαργού-Παπάγου, οι οποίες ξαφνικά βλέπουν να χρεώνονται με αυξημένα  δημοτικά τέλη! Ο Δήμος,  έθεσε ως ανώτατο όριο το ετήσιο εισόδημα των 25000 ευρώ, προκειμένου να δικαιούνται έκπτωσης, την ίδια ώρα που ο ΟΓ Α ορίζει το εισόδημα των 45.000 ευρώ!
Για αδικία και για απρόσμενη αύξηση στα ετήσια έξοδά τους κάνουν λόγο οι τρίτεκνες οικογένειες και αναρωτιούνται:
"Γιατί ο Δήμος έβαλε όριο για τις τρίτεκνες οικογένειες τα 25.000 ευρώ ενώ ο ΟΓ Α έχει τα 45.000 ευρώ; Για ποιο λόγο κατέβασε το όριο τόσο χαμηλά; Δηλαδή όσες έχουν εισόδημα πάνω από 25.000 ευρώ είναι ευκατάστατες οικογένειες; Μας δουλεύει ο Δήμος;", υπογραμμίζουν.
Ο Γιάννης Μπουζαμπαλίδης, πατέρας τριών παιδιών μας κατήγγειλε ότι πρόκειται περί κοροϊδιας από την πλευρά του Δήμου και για έναν επιπρόσθετο λόγο: "Μου επιδόθηκε με το ταχυδρομείο, η σχετική επιστολή του Δήμου στις 9 Μαρτίου όπου μέσα αναγράφει ότι... σε περίπτωση που δεν προσέλθουμε στον Δήμο έως τις 29 Φεβρουαρίου, τότε θα θεωρήσουν ότι η οικογένειά μου δεν πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να έχει μειωμένα δημοτικά τέλη!!!  Μας δουλεύουν κανονικά δηλαδή! Και το όριο για τις τρίτεκνες οικογένειες κατέβασαν από τα 45000 στα 25000 ευρώ και αυτοί που εδικαιούντο μειωμένα δημοτικά τέλη, δεν θα μπορούν να τα έχουν, διότι παρέλαβαν από τον Δήμο επιστολές ...μεταχρονολογημένες! Προφανώς η περίπτωσή μου, που έλαβα την επιστολή στις 9 Μαρτίου, δεν θα είναι η μοναδική", τονίζει ο Γιάννης Μπουζαμπαλίδης.
Νομίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή οφείλει να δώσει μια απάντηση στις τρίτεκνες οικογένειες, οι οποίες ήδη ταλαιπωρούνται πολύ από τα σαδιστικά μέτρα της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου