Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΠΗΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ!


ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ  ΜΕΡΚΕΛ -ΣΟΪΜΠΛΕ;
Έλαμψαν διά της απουσίας τους οι Υπουργοί, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου συνεζητούντο οι γερμανικές αποζημιώσεις προς την Ελλάδα καθώς και τα αρχαία αντικείμενα που έκλεψαν οι Γερμανοί από την Πατρίδα μας στην κατοχική περίοδο 1941-’44. Αυτοί που λένε «ναι» σε όλες τις εντολές της Μέρκελ, βυθίζοντας στην οικονομική ανέχεια και την δυστυχία ολόκληρο τον ελληνικό λαό, αδιαφόρησαν μπροστά στο ζήτημα των αποζημιώσεων της Γερμανίας προς την χώρα μας! Θέμα καυτό το οποίο θα έπρεπε η Ελλάς να το χρησιμοποιήσει ως αντίβαρο στις κτηνώδεις απαιτήσεις της Γερμανίας για περαιτέρω φτωχοποίηση του λαού μας και ξεπούλημα της δημόσιας  περιουσίας μας. Λες και όλοι αυτοί οι Υπουργοί πήραν εντολή από τoυς Μέρκελ-Σόϊμπλε να μην προσέλθουν στην συζήτηση.
Και οι δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπολου που έφερε το θέμα προς συζήτηση, καταδίκασαν την στάση των Υπουργών:
 «Τα δύο θεωρητικά μεγάλα κόμματα απέδειξαν πόσο μικρά είναι!
Για αυτόν τον λόγο φοβούνται στις παρελάσεις και καλούν αστυνομία και ΕΥΠ να τους προστατεύει. Διότι είναι πολύ μικροί μπροστά στο τεράστιο μέγεθος της Πατρίδας μας!
Αντί στο θέμα των γερμανικών επανορθώσεων και των κλεμμένων αρχαίων ελληνικών αντικειμένων από τους Γερμανούς να ορθώσουν ανάστημα, αυτοί προσκυνούν ως οσφυοκάμπτες την Μέρκελ!
Γι’ αυτό και τους καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου