Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ 340 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!


** ήρθαν να πάρουν τα πάντα αφού πρώτα ήξεραν  ότι θα τους στρώσουν το χαλί
** Ζούμε εποχές Δ. Μπάτση (1952): εκτελέστηκε όταν αποκάλυψε τα σχέδια των δολιοφθορέων της  Ελλάδος

του Μάκη Βραχιολίδη

Η εθνική προδοσία με αριθμούς και ντοκουμέντα! Οι δωσίλογοι του πολιτικού συστήματος, ξεπουλάνε τον αμύθητο φυσικό πλούτο της χώρας στους τοκογλύφους, για αναπόδεικτα και ανύπαρκτα 340 δις ευρώ χρέους μας. Χρησιμοποιούν δε τρομοκρατία και εκφοβισμό του λαού,  προκειμένου να σιγουρέψουν την εκποίηση της  Ελλάδος στους εχθρούς.
Τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν το μέγεθος της εθνικής προδοσίας που συντελείται σε βάρος της χώρας είναι από επίσημα στοιχεία τού Γεωλογικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ, της Eurostat ενώ το τελευταίο διάστημα φιγουράρουν και στο διαδίκτυο.  
Δεν είναι μόνον το πετρέλαιο που ορέγονται. Θέλουν τα πάντα. Και τον χρυσό και ό,τι πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον τόπο.
Συγκριμένα: Νοτίως της Κρήτης υπάρχουν 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Ο χρυσός που υπάρχει στη Θράκη μας, αξίζει 38 δις ευρώ. Στη Μακεδονία και τη Θράκη διαθέτουμε τα τρία μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Χρυσός  που εκμεταλλεύεται ως ένα σημείο ο Τζώρτζ Σόρος.
Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι  10 τρισεκατομμύρια δολάρια!!! Το αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.
Ακούγονται απίστευτα αυτά τα νούμερα. Υπάρχει όμως και συνέχεια.


Οι τοκογλύφοι έφτιαξαν το εικονικό-πλαστό χρέος της Ελλάδος για να αρπάξουν και τον ορυκτό μας πλούτο. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι παγκοσμίως σε υδρομαγνησίτη, 1οι και σε περλίτη, (1.600.000 τόνοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόνοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη(2.174.000 τόνοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα! Οι εχθροί της Ελλάδας έχουν έρθει για να τα πάρουν όλα: λιγνίτη, μαγγάνιο,  σμηκτίτες, χρωμίτη, ουράνιο, όσμιο. Εύστοχος ήταν ο τίτλος της Αθηναϊκής το 1999 όταν χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα “Θησαυροφυλάκιο”.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΩΤΕΥΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΣ!
Η Ελλάδα μπορεί να παράγει τα πάντα. Όσα κανείς. Η Ε.Ε. όμως και οι εδώ υπηρέτες της, κατάφεραν να ξεδοντιάσουν το μεγαλύτερο μέρος της εθνικής μας παραγωγής. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κ.λπ.. Και όμως, αυτά γίνονται θυσία στο σύστημα ενίσχυσης του γερμανικού άξονα που σήμερα κάνει κουμάντο στην Ε.Ε
Τα στοιχεία δεν σταματούν εδώ: Η Ελλάς διαθέτει 3 πολύ μεγάλα ναυπηγεία και περισσότερα από 35 μικρότερα που κατασκευάζουν και επισκευάζουν κάθε είδος πλοίου. Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όμως με τη σύμφωνη γνώμη της Ν.Δ. και των υπόλοιπων κομμάτων που είναι προσανατολισμένα να υποτάσσονται στα κελεύσματα των Βρυξελών, υπέγραψαν το κλείσιμό τους με τη διαδικασία του Ευρωπαϊκού «καταμερισμού», βιομηχανικής και άλλης παραγωγής, μέσα από την συνθήκη του Μάαστριχτ όπως τροποποιήθηκε από τη συνθήκη της Λισαβόνας, προκειμένου το γερμανικό Κεφάλαιο να αναπτύξει τα ναυπηγεία που ελέγχει στο Ανατολικό τμήμα της Γερμανίας και στην Πολωνία. Δηλαδή να διαγράφονται ελληνικές θέσεις εργασίας για να δίνονται αλλού!

Ορισμένοι Έλληνες διαθέτουν 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία. Είμαστε 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες οι οποίοι είναι 5οι στον κόσμο! Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι από αυτούς  εξακολουθούν να στηρίζουν χώρες και κεφάλαια που επιβουλεύονται την χώρα. Εάν οι επιχειρηματίες-Κροίσοι και οι εφοπλιστές δεν αναλάβουν πρωτοβουλία να βοηθήσουν ενεργά την χώρα, τότε το σκάφος «Ελλάς» θα βυθιστεί οριστικά.
Η παραγωγική δύναμη της  Ελλάδος, αυτή που επιδιώκει να εκμηδενίσει η Ε.Ε. διά της Μέρκελ, έχει ακόμη μεγάλο βάθος: Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια και στα ροδάκινα.
Η Ελλάς πρωτεύει και αλλού: Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ), ενώ έχουμε το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, και όλα αυτά πληρωμένα από την ελληνική λαϊκή οικογένεια. Δυστυχώς όμως, τόσο η Πολεμική Αεροπορία όσο και το Πολεμικό Ναυτικό, συχνά χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετούν τις πολεμικές επιχειρήσεις των Αμερικανών, Γάλλων, Άγγλων, Γερμανών, που εκμεταλλεύονται την λεία του πολέμου και των επεμβάσεων σε αυτές τις χώρες!

Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΜΑΖΙ!
Η Ελλάδα δεν είναι μια κουκίδα στον χάρτη. Είναι χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση, όση περίπου είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί. Έχει έκταση 450.000 τετρ. χιλιόμετρα, αφού εκτείνεται από την Αδριατική ως τα όρια της Οικονομικής ζώνης Κύπρου και του Λιβάνου και από τον Έβρο, ως ανοιχτά της Λιβύης. Χρειάζεσαι δύο ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου. Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες ως τη Μασσαλία. Η χώρα μας αποτελεί σημαντική τουριστική βιομηχανία που την εκμεταλλεύονται 5 οικογένειες Ελλήνων και τέσσερις Ευρωπαϊκοί οργανισμοί tour operator. Την Ελλάδα επισκέπτονται κάθε χρόνο 16.000.000 τουρίστες! Ποια «κουκίδα» του παγκόσμιου χάρτη διαθέτει τέτοια δύναμη; Οι Γερμανοί και οι τοκογλύφοι, επειδή στερούνται τέτοιου πλούτου και δυνατοτήτων, γι’ αυτό έρχονται να μας τα αρπάξουν όλα.

Στο «απόσπασμα» όσοι εναντιώνονται στα σχέδια των εχθρών μας!
Η περίοδος στραγγαλισμού της Ελλάδος από τους επιβουλείς της, μοιάζει με την εποχή του Δημήτρη Μπάτση, ο οποίος μέσα από το βιβλίο του «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα» που κυκλοφόρησε το 1947, αποκάλυπτε τη Σύμβαση «Cooper» μέσω της οποίας παραδιδόταν ο ορυκτός πλούτος της χώρας σε κονσόρτσιουμ αμερικάνικων εταιρειών για διάρκεια 70 ετών,  ως το 2010 μ.Χ.!!!
Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Δ. Μπάτσης μαζί με τον Ν. Μπελογιάννη το 1952!!!
Η Ελλάδα σύμφωνα με όσα είχε υπογράψει το 1940, δεσμευόταν από την
Σύμβαση “Cooper” για 70 χρόνια, παραδίδοντας τον ορυκτό της πλούτο σε ξένες εταιρείες!
Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος λίγο πριν την λήξη της σύμβασης, «εξ όσων γνώριζε δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή». Αυτή όμως η αποκάλυψη, είναι δηλωτική αυτού που συμβαίνει και σήμερα: Η Ελλάδα παραδίδεται για τις επόμενες δεκαετίες στους διεθνείς τοκογλύφους και παράλληλα μπαίνουν στο στόχαστρο όσες φωνές εναντιώνονται στα σχέδια των τοκογλύφων- επιβουλέων της Ελλάδος.

Εχθρός μας βέβαια δεν είναι μόνον η Γερμανία και οι τοκογλύφοι, αλλά και η τρομοκρατία και η προβοκάτσια, του τύπου… «αν βγούμε από την Ευρωζώνη θα πεινάσουμε». Εχθρός μας είναι η παραμονή της χώρας σε αυτήν την μεταλλαγμάνη δικτατορικά Ευρωπαϊκή Ένωση, με τους σημερινούς πολιτικούς συνεχιστές των κοτζαμπάσηδων επί τουρκοκρατίας. Εχθροί της Πατρίδος είναι οι συνεργάτες της νέας γερμανικής κατοχής. Γι’ αυτό οι διεθνείς τοκογλύφοι ήρθαν να τα πάρουν όλα: γιατί γνώριζαν ότι οι εδώ θα τους έστρωναν το χαλί!  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου