Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

απίστευτο! Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!


Αυτό που συμβαίνει με τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού Δ. Νικολάου και τις μηνύσεις-αγωγές του σε βάρος των τοπικών εκδοτών-δημοσιογράφων, δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της πόλης. Για 6η φορά ο Δ. Νικολάου στήνει δίκη σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Μάκη Βραχιολίδη, όπως το αποκάλυψε ο ίδιος στον εκδότη, χθες Μεγάλη Πέμπτη! 

Σε μια κρίση συνειδήσεως ή ως πασχαλιάτικο μποναμά (ποιος ξέρει για ποιον από τους δύο λόγους;), ο Δ. Νικολάου διάλεξε την ημέρα που σταύρωναν τον Χριστό, να αποκαλύψει στον Μ. Βραχιολίδη ότι εντός των ημερών θα κληθεί από τον Εισαγγελέα να απολογηθεί για μήνυση που του υπέβαλε ο ίδιος, πριν από ενάμισι χρόνο! 

Όπως είπε ο Νικολάου, η μήνυση κατετέθη για δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, που αφορούσε στα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει ο ίδιος σε βάρος  της εκπομπής "Στον Ιστό της Αράχνης" του Α.Σπίνου. Η μήνυση, όπως πάντα ισχυρίζεται ο Δ. Νικολάου, στην αρχή υποβλήθηκε "κατ' αγνώστων", η υπόθεση έφτασε στα χέρια του κ. Σφακιανάκη, προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, η μήνυση εστράφη σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" !!!
Η ιστορία της νέας δίωξής μας, εκτός του ότι καταντά αηδία, δείχνοντας την εμπάθεια του πρώην Δημάρχου Χολαργού προς τον εκδότη της εφημερίδος μας, οδηγεί από μόνη της στις εξής διαπιστώσεις:
1. Ο κ. Νικολάου εδώ και ενάμισι και πλέον χρόνο, διακηρύσσει την αλλαγή στάσης του απέναντι στον τοπικό τύπο. Διαλαλεί ότι δημιουργεί ένα πιο φιλολαϊκό στυλ, ότι άφησε πίσω του τις μηνύσεις σε βάρος των τοπικών εκδοτών και ότι πρόκειται να κατέβει στις επόμενες εκλογές με πολύ διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά! Προφανώς και έλεγε ψέματα ο κ. Νικολάου. Διότι πέραν από την μήνυση σε βάρος του Βραχιολίδη, πριν από 10-15 μέρες, μάς αποκάλυψε ότι έδωσε εντολή στον δικηγόρο του Β. Καπερνάρο να καταθέσει αγωγή σε βάρος του εκδότη-δημοσιογράφου Χάρη Κουγιουμτζόπουλου! Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με θέατρο του παραλόγου! Ο κ. Νικολάου συνεχίζει την ίδια τακτική των μηνύσεων και αγωγών...

2. Ο Δ. Νικολάου επί ενάμισι χρόνο διαβεβαίωνε τον Μ. Βραχιολίδη ότι: "η ιστορία των μεταξύ μας μηνύσεων ανήκει στο παρελθόν"! Προφανώς και έλεγε πάλι ψέμματα, διότι είχε ήδη καταθέσει τη νέα μήνυση, η διαδικασία της οποίας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στο μεσοδιάστημα ο Δ. Νικολάου  περνούσε τα πολιτικά του -δήθεν- φιλολαϊκά μηνύματα μέσω των τοπικών εντύπων και ηλεκτρονικών εφημερίδων.


3. Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, ενώ γνωρίζει ότι η εφημερίδα μας τηρεί όλους τους δημοσιογραφικούς δεοντολογικούς κανόνες, δημοσιεύοντας κάθε αντίθετη άποψη, εξώδικες επιστολές, ενώ είναι πρόθυμη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη εφόσον διαπιστωθεί το λάθος της, ο κ. Νικολάου, χωρίς να επιδιώξει να επιλύσει εξωδικαστικά την όποια διαφορά είχε με τον Βραχιολίδη, απευθύνθηκε κατευθείαν στην Εισαγγελία, αποδεικνύοντας ότι μοναδικός του στόχος ήταν να στήσει νέο εδώλιο κατηγορουμένου για τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή"!!! Προφανώς για μια ακόμη φορά, ο Δ. Νικολάου επέδειξε εμπάθεια προς το πρόσωπο του Μ. Βραχιολίδη! 

Επειδή το πολύχρονο σήριαλ των μηνύσεων Νικολάου σε βάρος του Βραχιολίδη έχει καταντήσει αηδία, εάν ο κ. Νικολάου, όταν κληθεί μεθαύριο να καταθέσει στον Εισαγγελέα, δεν αποσύρει άμεσα την μήνυση ή δεν επιδιώξει να επιλυθεί εξωδικαστικά η υπόθεση, θα αποδείξει ως αληθινές τις παραπάνω διαπιστώσεις μας! Σε μια τέτοια περίπτωση, εάν δηλαδή προχωρήσει την δικαστική διαμάχη έως τέλους, στήνοντας νέο εδώλιο κατηγορουμένου σε βάρος του Βραχιολίδη, να ξέρει ότι θα μας βρει απέναντι έως το ...φινάλε της ζωής μας! 
Το λέμε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, της συγχωρήσεως και ζητούμε από τον Θεό να μας συγχωρήσει. Συρόμεθα συνεχώς στα εδώλια του κατηγορουμένου, έχουμε κυριολεκτικά ξεζουμιστεί οικονομικά από τον κ. Νικολάου, όλα αυτά τα χρόνια, ε, δεν μπορούμε μονίμως να λέμε "δεν πειράζει,  δώσε τόπο στην οργή"! 
Σε εποχές οικονομικής κρίσεως, ο Βραχιολίδης δεν μπορεί να ζήσει καλά-καλά την οικογένειά του, πού θα βρει λεφτά να πληρώσει δικηγόρους; Μήπως, λέμε μήπως, ο Δ. Νικολάου εκμεταλλεύτηκε την εποχή αυτή και την οικονομική του επιφάνεια, για να καταδικάσει ως συκοφάντη του τον εκδότη του 'ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ";
Εάν ο κ. Νικολάου τελικώς επιμείνει και φτάσει την μήνυση στο ακροατήριο, ο Βραχιολίδης θα υπερασπιστεί για μια ακόμη φορά, μόνος τον εαυτό του. Δεν έχει λεφτά να πληρώνει δικηγόρους!
Και ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" καλεί σε συμπαράσταση όλους τους τοπικούς εκδότες και blogers. 
Φίλοι και φίλες, μην φιλοξενείτε δηλώσεις-ανακοινώσεις-προεκλογικά προγράμματα όσων εκ συστήματος διώκουν τον τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο! Επιτέλους αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει κάποια στιγμή. Φτάνει πιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου