Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ALBUM 2012. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Μόλις κυκλοφόρησε το λεύκωμα του ALBUM  2012. Πρόκειται για την ετήσια έκδοση του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", που ενθουσιάζει. Οδηγός αγοράς καταστημάτων της περιοχής Χολαργού-Παπάγου, διανθισμένος με φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τον παλαιό Χολαργό. Τον Χολαργό από την δεκαετία του 1950 και εντεύθεν. 
Το ALBUM 2012 αναζητεί σημαντικά γεγονότα και πρόσωπα που έγραψαν την δική τους ιστορία στις περιοχές Χολαργού-Παπάγου, μέσα από τις σελίδες του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". Το αρχείο της εφημερίδας μας από το 1970, προσφέρει σημαντικό υλικό στην περιοδεία μας στα χρόνια που πέρασαν. Οι παλαιότεροι θα θυμηθούν πολλά,  όπως για παράδειγμα ο Χ. Σκούρτης πρώην Δήμαρχος που θα δει στο ALBUM ανέκδοτη φωτογραφία του από τα φοιτητικά του χρόνια! 
Το αφιέρωμα του ALBUM αφορά στα πρόσωπα του Χρήστου Σαρτζετάκη, του αείμνηστου Τάσου Αποστολόπουλου, του Αντώνη Πολύδωρα με τους αγώνες του για τον Υμηττό, του Βασίλη Ξύδη, μακροβιότερου Δημάρχου Παπάγου αλλά και στην Αγία Τριάδα Χολαργού, όπως και στο άγαλμα του Περικλή. 
Πιστεύουμε να αρέσει και σε σας που θα το ξεφυλλίσετε. 
Η διανομή του ALBUM ήδη έχει ξεκινήσει σε καταστήματα και πολυκατοικίες του Χολαργού καθώς και στο ΚΕΠ Χολαργού, ενώ από εβδομάδα μπορείτε να το βρείτε και στα δημοτικά μέγαρα Χολαργού-Παπάγου και στο ΚΕΠ Παπάγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου