Κυριακή 1 Απριλίου 2012

δεν είναι πρωταπριλιάτικο: ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Φαγώθηκαν στην συντονιστική επιτροπή ΠΑΣΟΚ  Χολαργού-Παπάγου, με αφορμή την πρόσκληση σε Πρωτόπαπα-Νταλάρα οι οποίοι πρόκειται να επισκεφτούν την πόλη και να μιλήσουν στο Πολιτιστικό κέντρο Παπάγου, την ερχόμενη Πέμπτη!
Οι κυρίες Κατσιμπόκη και Μωραϊτου τσακώθηκαν άγρια και στον καυγά (σύμφωνα με πληροφορίες) συμμετείχαν και άλλοι, με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός! 
Γιατί να έρθουν αυτά τα πρόσωπα (Πρωτόπαπας-Νταλάρα); Πού θα έρθουν, εάν θα υπάρξουν αντιδράσεις, πώς να κινητοποιήσουν και νέα άτομα και μάλιστα νεολαίοι στην οργάνωση; Καυγάς φαίνεται έγινε και για το πού θα μιλήσουν οι Πρωτόπαπας-Νταλάρα. Στο πολιτιστικό κέντρο Παπάγου και γιατί στου Παπάγου και ...κολοκυθιά να παίζουμε! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι φωνές και ο καυγάς ακούστηκε στον μισό Παπάγο!
Φαίνεται πως στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να συνέλθουν. Ο Βενιζέλος μπορεί να εξελέγη-χωρίς αντίπαλο- στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ αλλά το κίνημα δεν τραβάει! Μπορεί να ειπώθηκε ότι οι πασόκες είναι "homo pasokus" αλλά με τα παλαιοντολογικά μυαλά που έχουν εκεί, μάλλον "pasokus- νεάτερναντραλ" πρέπει να επωνομάζονται!
Πού πάτε ρε με τον Βενιζέλο; Ο Βενιζέλος είναι μεγάλος καταστροφέας της χώρας, απόλυτα συνυπεύθυνος για την κατάσταση που έχει οδηγηθεί η χώρα. Το λέγαμε και στο παρακάτω άρθρο μας.

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

Επιπλέον ο Βενιζέλος ευθύνεται απόλυτα για την καταστροφή που υπέστησαν 11.000 ομολογιούχοι του Δημοσίου τους οποίους ο Βενιζέλος διαβεβαίωνε ότι τα ομόλογά τους δεν πρόκειται υποστούν "κούρεμα" . Και αυτούς τούς ανθρώπους τούς κατέστρεψε ο...μεγάλος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!

Πού πάτε ρε πασόκοι με τον Βενιζέλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου