Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ!

Αύριο Κυριακή των Βαΐων είναι το μεγάλο, μοναδικό για τον Χολαργό-Παπάγο, γεγονός υπέρ του καταναλωτή. Παραγωγοί από διάφορα σημεία της Ελλάδος έρχονται στους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες, για να διαθέσουν τα προϊόντα τους απευθείας στον καταναλωτή σε τιμές πιο συμφέρουσες από τα πολυκαταστήματα. Πατάτες Φλωρίνης, Αυγά Μεγάρων, Ρύζι Αγρινίου-Μεσολογγίου, Ελιές Βόλου, Ελαιόλαδα Κρανιδίου, Κρήτης, Σπάρτης, Καλαμάτας θα βρίσκονται στην διάθεση των καταναλωτών από το πρωι στις 9.30 και μετά.


Ενημερώνουμε τους φίλους και τις φίλες ότι οι παραγωγοί θα παραμείνουν μέχρι αργά το μεσημέρι (γύρω στις 3.00 μ.μ.), εκτός από τον παραγωγό πατάτας ο οποίος επειδή πρέπει να πάει και σε άλλο σημείο διάθεσης και επειδή έχει μεγάλο ταξίδι επιστροφής για την Φλώρινα, θα αναγκαστεί να φύγει νωρίτερα (γύρω στις 13.00). Ενημερώνμουμε επίσης ότι για όλα τα προϊόντα δεν χρειάζεται να δώσετε παραγγελία, εκτός από τις πατάτες, στις οποίες έχουμε κρατήσει παραγγελίες αρκετών τόνων από ενδιαφερόμενους, οι οποίοι βεβαίως θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιτότητα. 

Το κίνημα υπέρ του καταναλωτή σε Χολαργό-Παπάγο αποτελεί πρωτοβουλία του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", την οποία αγκάλιασε με θέρμη και η νεοσυσταθείσα Εθελοντική Ομάδα Χολαργού Προστασίας Καταναλωτή. Ο δήμος συμπαρίσταται επικουρικά με την διάθεση του χώρου, όπως επίσης και η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Χολαργού η οποία θα  παράσχει ρεύμα στους παραγωγούς.
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου