Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε την πρόσκληση για συνέντευξη που του απηύθηνε ο Μάκης Βραχιολίδης, για λογαριασμό της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ. 
Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα προβάλλει τον αντιμνημονιακό λόγο, παρά το γεγονός ότι ο Μάκης Βραχιολίδης έχει ήδη πάρει συνέντευξη από το σημαίνον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, η ιδιαιτέρα του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, αρνήθηκε ευγενικά να παραχωρήσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο. "Προς το παρόν ο κ. Τσίπρας δεν επιθυμεί να σας δώσει συνέντευξη", μας είπε η κα Ζωή Χαλιδιά.

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν απάντηση σε όσους προσπαθούν να διαδώσουν -ψευδώς- ότι ο Βραχιολίδης παίρνει συνέντευξη μόνον από συγκεκριμένα πρόσωπα που κινούνται στον χώρο της δεξιά ή της άκρας δεξιάς (!!!).
Αποτελεί μέγα ψεύδος. Ο δημοσιογράφος οφείλει να παίρνει συνέντευξη από τους πάντες: από τον ...άγιο μέχρι τον ...φονιά. Και αυτό ακριβώς κάνουμε κι εμείς.

Ήδη, έχουμε ζητήσει συνέντευξη από την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Μπακογιάννη (αναμένουμε την απάντηση εντός των ημερών), ενώ θα ακολουθήσει ο Φώτης Κουβέλης, Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου