Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ! Ο "ΦΟΥΣΚΑΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!


γράφει ο Άγγελος Σακέλλιας
Κύριοι, εξηγειθείτε:Που το πάτε με τον Καραμανλή; Στρατευτήκατε  με τον Κωττάκη και λοιπούς;
Ποίο σχέδιο δολοφονίας ; Συνελήφθη κάποιος επίδοξος δολοφόνος; Υπάρχει κάτι απτό στα σενάρια αυτά; Ας πούμε ότι  υπήρχε τέτοιο σχέδιο. Γιατί τόσο οργίλος απέρριπτε την πρόταση συνεργασίας του ΛΑΟΣ;  "Σου δίνω τους 10 μου βουλευτές, κάνε ό,τι χρειάζεται  να ξεφύγουμε απ΄τα δύσκολα".Και αυτός απαντούσε: "δεν συμπράττω εγώ με τ' άκρα"!!
Ποία ΑΟΖ; Αφού ΔΕΝ την γνώριζε. Εξακριβωμένα την ΑΟΖ την πρόφερε για πρώτη φορά, στις 22.11.08, ο Γ.Καρατζαφέρης. "Τί είναι η ΑΟΖ που λέει ο Καρατζαφέρης ;" ρωτούσε χαριεντιζόμενος με τον Βαληνάκη. Μετά από λίγο, έβγαλε το γραπτό του και ανέφερε την ....υφαλοκρηπίδα!!! 
Δέστε το οξύμωρο:υπέγραφε ενεργειακές συμφωνίες με την Ρωσία, αλλά αγνοούσε την ΑΟΖ.Θα ήμασταν  σήμερα σε αυτά τα χάλια άν είχε ανακηρύξει την ΑΟΖ; Όλοι θα λέγαμε: "νά ένας που τόλμησε την ΑΟΖ". Όταν δε, ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος του πρότεινε να ανακηρύξουν από κοινού με την Κύπρο την ΑΟΖ, ο Καραμανλής αρνήθηκε!
Σήμερα, οι αραβικές επαναστάσεις άλλαξαν το τοπίο-εις βάρος μας .....Θά ήταν ήρωας στα μάτια όλης της Ελλάδας τώρα. Αλλά...φευ!
Τολμά να φανερωθή στο πλατύ κοινό, χωρίς να φάη  νεράντζια ?
Το... βέτο στο Βουκουρέστι ήταν ένα επικοινωνιακό τρικάκι.
Πού η άμυνα απέναντι στο αδηφάγο αλβανικό κράτος; Γιατί δεν έθεσε βέτο κατά της ένταξής του στο ΝΑΤΟ; 
Η κουμπαριά με τον Ερντογάν δεν του έδωσε διδάγματα για τόσα θέματα;  Γιατί δεν μελέτησε τα χαρίσματα του κουμπάρου του σε τόσα πεδία;
Το προσπαθούσε με κάθε κόστος να επιβάλη το βιβλίο Ιστορίας  Ρεπούση.Έθεσε δε, την Γιαννάκου πρώτη στο ευρωψηφοδέλτιο Ν.Δ.το 2009.
Σας παραπέμπω στα: α)Καραμανλής Τεμπελόφουσκας , β)Ερντογάν το μεγαλείο ,η αξία του ανδρός. 
Και τα δύο στο vima.gr.

Σημείωση "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": Για την καρέκλα του φροντίζει και πάλι ο Καραμανλής. Με τις δηλώσεις στήριξης προς τον Σαμαρά επιδιώκει να αναρριχηθεί στον θώκο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σιγά μην τον νοιάζει το έθνος και η Πατρίδα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου