Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΓΙΑ… ΚΡΕΜΑΣΜΑ


** Οι σύγχρονοι δωσίλογοι αν και βλέπουν ότι το σχέδιο της Μέρκελ κατατείνει στην πλήρη διάλυση της Ελλάδος και την αρπαγή της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας της, συνεχίζουν να τηρούν πειθήνια τις εντολές των τροϊκανών

του Μάκη Βραχιολίδη
Ο τραγικός αυτόχειρας μαζί με την τελευταία του πνοή, στην πλατεία Συντάγματος άφηνε κι ένα σημείωμα, στο οποίο μεταξύ άλλων υπογράμμιζε:
«…οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες».
Οι σύγχρονοι Εφιάλτες, είτε λόγω ακαταλόγιστου είτε από δολιότητα, διαπράττουν εθνικό έγκλημα σε βάρος της χώρας και –κυρίως- της νεολαίας, από την οποία στερούν το μέλλον.
Παπανδρέου,Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο Σαμαράς που συνέπραξε  στην δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου και βεβαίως όσοι ψήφισαν τα μνημόνια-μνημόσυνα του λαού, είναι αυτοί που άνοιξαν την κερκόπορτα στον εχθρό. Και συνεχίζουν να την ανοίγουν με τις συνεχείς γονυκλισίες τους στην τρόικα. Στην τρόικα, που ως μοναδικό της στόχο έχει την καταστροφή της Ελλάδος, του λαού της και την αρπαγή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Πέραν από τις υπογραφές στα εγκληματικά Μνημόνια, οι προαναφερθέντες πολιτικοί ταγοί, με τις κατά καιρούς δηλώσεις τους, εξασφαλίζουν την άνετη διέλευση των κερδοσκόπων στην Ελλάδα. Γι’ αυτό, ο αυτόχειρας όπως και η μεγάλη πλειοψηφία του λαού επονομάζουν «Κυβέρνηση Τσολάκογλου»  την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.
Ιδού μερικές από τις δηλώσεις των δωσιλόγων:
Παπανδρέου: «Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα».
Βενιζέλος: «Ευτυχώς που υπάρχει  τρόικα».
Παπακωνσταντίνου: «Τιτανικός η Ελλάδα».
Σαμαράς: «Επί δεκαετίες ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας».

Αυτή η τελευταία δημόσια θέση Σαμαρά, η οποία έρχεται ως συνέχεια της δήλωσης Παπανδρέου περί διεφθαρμένης Ελλάδος, μοιάζει με διαβατήριο για την Πρωθυπουργία που θα δώσουν στον Μεσσήνιο πολιτικό, οι εχθροί της Ελλάδος!

Οι σύγχρονοι δωσίλογοι αν και βλέπουν ότι το σχέδιο της Μέρκελ και των δορυφόρων της Γερμανίας, κατατείνει στην πλήρη διάλυση της Ελλάδος και την αρπαγή της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας της, συνεχίζουν να τηρούν πειθήνια τις εντολές των τροϊκανών, με: 

  1. Συνεχείς αρπαγές-κλοπές μισθών, συντάξεων επιδομάτων, που στοχεύουν στην πλήρη φτωχοποίηση-αποτελείωμα του συνόλου των Ελλήνων.
  2. Αλλεπάλληλα χαράτσια και αυξήσεις στην φορολογία, με παράλληλη αύξηση του Φ.Π.Α.  στο 23% ώστε να επέλθει η απόλυτη χρεωκοπία του λαού.
  3. Εκμηδένιση του αφορολόγητου, για την περαιτέρω φορολογική επιβάρυνση του Έλληνα και βεβαίας αδυναμίας του να αποπληρώσει τα δολίως δημιουργημένα χρέη του προς το Δημόσιο!.
  4. Νέα χαράτσια για το σπίτι αλλά και επαναφορά του φόρου «ιδιοκατοίκησης», ώστε οι ιδιοκτήτες να μην μπορούν να τα συντηρήσουν και να αναγκαστούν να τα πουλήσουν στους τοκογλύφους για ένα κομμάτι ψωμί.
  5. Υπερβολική αύξηση του ΦΠΑ και στα νησιά, με σκοπό να εκμηδενιστεί ο ελληνικός τουρισμός και να «στραγγαλιστεί» η μοναδική πηγή εσόδων για την χώρα.
  6. Δραστική μείωση των αμυντικών δαπανών ώστε να αποφλοιωθεί η αμυντική θωράκιση της Ελλάδος και να καταστεί ανοχύρωτη σε οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια των Τούρκων.
  7. Την εφαρμογή του PSI που αλυσοδένει την Ελλάδα για τα επόμενα 15 τουλάχιστον χρόνια στο άρμα των τοκογλύφων.
  8. Την υπαγωγή όλου του χρέους στο αγγλικό δίκαιο το οποίο και επιτρέπει την κατάσχεση της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδος για την αποπληρωμή του!
  9. Το άνοιγμα ειδικού λογαριασμού, μέσω του οποίου τα έσοδα του κράτους θα πηγαίνουν πρωτίστως στους δανειστές και ό,τι περισσεύει για τις ανάγκες του κράτους!
  10. Την κινεζοποίηση-βουλγαροποίηση μισθών των εργαζομένων με την ταυτόχρονη κατάργηση κάθε εργασιακών δικαιωμάτων.
  11. Την δόλια αρπαγή των καταθέσεων των 11.000 ομολογιούχων του δημοσίου, ώστε να επέλθει η ακαριαία φτωχοποίησή τους.
  12. Την κλοπή των καταθέσεων των Πανεπιστημίων διά της Τραπέζης της Ελλάδος, η οποία τις μετέτρεψε σε ομόλογα του δημοσίου, για να υποστούν το «κούρεμα» του PSI , με συνέπεια τα Πανεπιστήμια να κινδυνεύουν άμεσα με κλείσιμο!
  13. Την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων μέσω του PSI ώστε σύντομα να καταργηθούν και οι συντάξεις και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
  14. Την οσονούπω αλλαγή του Συντάγματος, στο οποίο θα προβλέπεται ως κύριο μέλημα του Προϋπολογισμού η αποπληρωμή των τοκογλύφων.
 Τα νέα σφαγιαστικά μέτρα ύψους 14 δισεκατομμυρίων ευρώ που μας επιφυλάσσει η τρόικα για τον επόμενο Ιούνιο, όπως για παράδειγμα ένα εξ’ αυτών, την κατάργηση της μισθοδοσίας των ιερέων, αποσκοπούν στην πλήρη ισοπέδωση και αποδόμηση του ελληνικού κράτους, ώστε η Ελλάς και το έθνος της να διαλυθούν εις τα εξ ων συνετέθησαν.
 Κι ενώ όλα αυτά είναι πασιφανή ακόμη και σε αδαείς, ακόμη και στους Έλληνες  της αγροτιάς, οι πολιτικοί μας ταγοί όχι μόνον συνεχίζουν να εκτελούν τις εντολές των τροϊκανών αλλά με τρομοκρατικά διλήμματα επιχειρούν να πείσουν τον λαό ότι αυτή είναι η …συνταγή σωτηρίας της χώρας!
Γι’ αυτό η φτωχοποίηση των Ελλήνων απειλεί με κρέμασμα τους εθνικούς προδότες, όπως έγραψε και ο τραγικός αυτόχειρας στο τελευταίο σημείωμά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου