Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!


Ξεκίνησαν από τους τελευταίους οι Καζάκης-Παπαθεμελής και με την ένταξη στην παράταξή τους όλων των διαφωνούντων από το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, έφτιαξαν το ψηφοδέλτιο του "ΟΧΙ" και κατέρχονται στις εκλογές, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούν. Θα παλέψουν για την είσοδό τους στην Βουλή παρά τον πόλεμο που τους γίνεται από τα Μ.Μ.Ε. τα οποία δεν τους προέβαλαν καθόλου!
Τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη, ιδρυτή και Πρόεδρο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ), ο οποίος είχε και εκπομπή στο ραδιόφωνο (Ράδιο 9), τον έδιωξαν επειδή η διεύθυνση του σταθμού δεν ήθελε να ακούει δυσμενή σχόλια εναντίον της τρόϊκας και τωνΜνημονίων!!!

Το "ΟΧΙ" είναι, όπως λέει και ο Δ.Καζάκης το μόνο αντικατοχικό, αντιστασιακό κόμμα σε όλο το πολιτικό σύστημα. Μιλάει ευθέως για επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα  την ώρα που σχεδόν όλα τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα, ζητούν την απαλλαγή μας από τα Μνημόνι, αλλά με ταυτόχρονη παραμονή της χώρας στο άρμα του ευρώ! Ενός χρεωκοπημένου νομίσματος, το ο οποίο παίρνει στον γκρεμό την μία χώρα μετά την άλλη!
Το κιόσκι του "ΟΧΙ" στον Χολαργό, βρίσκεται δίπλα από στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Συμβολική κίνηση αλλά και μηνυματική γι' αυτό που διαδηλώνει το "ΟΧΙ". Είναι το ΟΧΙ των Ελλήνων απέναντι στις νέες δυνάμεις κατοχής, στο Δ'Ράϊχ.
Αύριο-μεθαύριο, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ δημοσιεύει αποκλειστικήσυνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη στον Μάκη Βραχιολίδη. Διαβάστε την, είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Λέει πράγματα, τέτοια που δεν ακούμε από άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου