Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η ΕΥΗ ΦΩΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ;

 Η πληροφορία μας ήρθε πριν από λίγα λεπτα: Η Εύη Φώτου, η νεαρή, όμορφη Χολαργιώτισσα θα είναι υποψήφια βουλευτής με την Ν.Δ. του Αντώνη Σαμρά στην Β' Αθηνών.
Στην φωτογραφία την βλέπουμε πόσο τέλεια γράφει στον φακό του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, σε τοπική εκδήλωση. 
Εάν αληθεύει η πληροφορία, εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε προσωπική επιτυχία στο κορίτσι και κάθε καλό στην νέα της προσπάθεια.

Όμως δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε το γεγονός, όχι σε ό,τι αφορά στην επιλογή της Εύης (η ίδια καλά κάνει) αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς, φαίνεται ότι έχει ξεμείνει από επιλογές. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, η Εύη Φώτου έκανε το πολιτικό promotion στον Νίκο Κωστόπουλο, υποψήφιο της Ν.Δ. στην Β΄Αθηνών!  Τον φιλοξένησε σε στέκι του Χολαργού όπου κάλεσε Χολαργιώτες ζητώντας τους να ψηφίσουν τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. , τού πήρε μάλιστα και συνέντευξη για την διαδικτυακή πύλη papagou-politeia.gr και ξαφνικά σήμερα ...τσαφ, νάσου...το μανεκέν του Χολαργού  μπαίνει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.!  Δηλαδή, τίθεται αντίπαλος του Κωστόπουλου, για τον οποίο ζητούσε να τον ψηφίσουν οι ψηφοφόροι του Χολαργού!
Είναι σαφές λοιπόν ότι του Σαμαρά δεν .βγαίνει ο...λογαριασμός! Ψάχνει απεγνωσμένα να βρει υποψήφιους και υποψήφιες για να συμποληρώσει τα ψηφοδέλτιά του! Είδε ότι η Εύη είναι ωραία κοπέλα και μορφωμένη που μπορεί να τραβήξει κάποιες ψήφους από Χολαργό-Παπάγο και τού ήρθε φλασιά να την εντάξει στο κόμμα του!
Είναι δυνατόν όμως με κινήσεις της τελευταίας στιγμής να προχωρήσει η Ν.Δ; 
Εμείς το ξαναλέμε: Είμαστε με την Χολαργιώτισσα Εύη αλλά στεκόμαστε απέναντι στον δωσιλογικής αντίληψης Σαμαρά που για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να γίνει Πρωθυποουργός! Ακόμη και υπό τις εντολές της Μέρκε. Αρκεί να χρισθεί Πρωθυπουργός! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου