Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΚΛΕΦΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

(Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ)

Πριν από λίγες ημέρες στο Μαρούσι και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, ομάδα εθνικιστών Πλοιάρχων Α΄και Μηχανικών Α΄του Εμπορικού Ναυτικού, επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στον Ευθυμίου και στη θλιβερή κουστωδία που τον ακολουθούσε.
Συγχρόνως με την παρουσία εκατοντάδων μελών της Χρυσής Αυγής στην συγκεκριμένη καφετέρια, οι 20 περίπου Πλοίαρχοι και Μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, εξαγριώθηκαν στην θέα των πολυτελών αυτοκινήτων τύπου Μερσεντές, BMW, και PORCHE των παρευρισκομένων «σοσια-ληστών» της Νέας Τάξης.
Άπαντες γνωρίζουν τη μεγάλη λεηλασία του ΝΑΤ από τις κατοχικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ και την αρπαγή συντάξεων και μισθών της μεγάλης ναυτικής οικογένειας των Ελλήνων.
Η παρουσία Ευθυμίου και υποτακτικών του στο Μαρούσι έκανε έξαλλους Πλοιάρχους και Μηχανικούς Εμπορικού Ναυτικού οι οποίοι παρευρίσκοντο στο κάτω μέρος της καφετέριας.
Τα συνθήματα οργισμένων Ελλήνων Ναυτίλων, τρομοκράτησαν τους υποτακτικούς της Τρόικα και το είδαμε στα πρόσωπά τους.
«ΚΛΕΦΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»
«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤ»
«ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ»
«ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ»
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ»
«ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ»

Δεν ήταν λίγοι και αυτοί που κινήθηκαν εναντίον τους με άγριες διαθέσεις, ενώ στο τέλος όλοι ενωμένοι με τους Χρυσαυγίτες και δεκάδες κατοίκους της περιοχής, έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, ραγίζοντας και τις πέτρες.
Αυτή είναι η πραγματικότητα που τα καθεστωτικά ΜΜΕ απέκρυψαν από τον Ελληνικό Λαό, γνωρίζοντας ότι πολλές κοινωνικές ομάδες στηρίζουν και συμμετέχουν στον αγώνα της Χρυσής Αυγής για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους ανθέλληνες και τους προδότες που λεηλάτησαν την πατρίδα μας.
Σήμερα, στα δύσκολα χρόνια που περνάει η πατρίδα μας……
Σήμερα που αγέλες λύκων, αρπακτικών, συνδικαλιστών, κομμουνιστών και λαθρομεταναστών και απάτριδων γκρεμίζουν την ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του τόπου μας, καλούμε όλους τους Πλοιάρχους και Μηχανικούς Εμπορικού Ναυτικού, όλους τους σπουδαστές των σχολών Εμπορικού Ναυτικού να συστρατευθούν μαζί μας στον τιτάνιο Εθνικό απελευθερωτικό αγώνα της πατρίδας μας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους προδότες.
Είμαστε όλοι πολίτες, οπλίτες στην πρώτη γραμμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ & ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ.




 


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου