Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

Σοκαρισμένη είναι η κ. Θ.Π. όχι μόνο από την πτώση του τεράστιου δέντρου πάνω στο αυτοκίνητό της αλλά κυρίως από την ξερή-κοφτή απάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παπάγου-Χολαργού, ότι δεν αναγνωρίζει καμμία ευθύνη του Δήμου και συνεπώς δεν πληρώνει φράγκο στην παθούσα! 
Η Θ.Π. επικοινώνησε με την εφημερίδα μας εκφράζοντας την οργή και αγανάκτησή της για τον λόγο ότι η Δημοτική Αρχή, αν και αρχικά αναγνώρισε την ευθύνη της, τώρα διά του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Δασκαλόπουλου, λέει στην παθούσα ότι δεν υφίσταται ευθύνη του Δήμου και εάν η ίδια επιθυμεί, να κινήσει δικαστικές διαδικασίες σε βάρος της δημοτικής αρχής!
Σε κατάσταση απελπισίας η κ. Θ.Π. είπε προς τον "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": "Ο κ. Τσοχαλής, με την επιτόπια εμφάνισή του  την ώρα του συμβάντος, μού είχε πει ότι η πτώση του δέντρου ήταν ευθύνη του Δήμου, διότι το δέντρο ήταν του δήμου και σε κοινόχρηστο χώρο. Σήμερα ο κ. Δασκαλόπουλος μού λέει ότι δεν έχει καμία ευθύνη ο Δήμος. Τότε για ποιο λόγο, την επομένη της πτώσης του δέντρου ήρθαν εσπευσμένα και κλάδεψαν όλα τα κλαδιά του παρακείμενου δέντρου;  Το δέντρο έπεσε με απόλυτη υπαιτιότητα του Δήμου διότι κατά την διάρκεια των έργων ανάπλασης, πειράχθηκαν οι ρίζες του δέντρου ώστε να χωρέσουν να τοποθετηθούν οι πλάκες".
Η ζημιά που έχει υποστεί το αυτοκίνητο της κας Θ.Π. που το βλέπουμε στην φωτογραφία (πηγή:holargos.blogspot.com), φτάνει στις 7.500 ευρώ. Η ίδια λέει:
"Η ασφαλιστική εταιρεία μου καλύπτει ζημιά μέχρι 5000 ευρώ γιατί το αυτοκίνητο είναι πέραν της τριετίας. Ο Δήμος ζητώ να μου δώσει 2500 € και εκείνοι μου απαντούν ότι δεν αναγνωρίζουν απολύτως τίποτε; Ντροπή!".
Η γυναίκα βρίσκεται στα όριά της διότι είναι και αυτή θύμα της οικονομικής καταστροφής. Μισθωτή με κουτσουρεμένο μισθό, με δυο παιδιά και με μεγάλης ηλικίας γονείς, βρίσκεται μετέωρη. Αδυνατεί  να καλύψει την ζημιά του αυτοκινήτου της. Που στο κάτω-κάτω η ίδια ήταν η μόνη που δεν έφταιγε για το ατύχημα!
Εάν ο Δήμος που κάνει την ανάπλαση, δημιουργεί θέσεις στάθμευσης αλλά τελικά δεν φέρει ευθύνη για τα δένδρα του, που πέφτουν επί της κεφαλής των αυτοκινήτων, να βγει και να το δηλώσει δημοσίως. Ώστε να ξέρουν και οι υπόλοιποι οδηγοί ότι σε παρόμοια περίπτωση με της κας Θ.Π. δεν πρόκειται να αποζημιωθούν!
Για δείτε το καλύτερα εκεί στο Δήμο το θέμα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου