Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ...

Προφανώς και η πρόβλεψη μπορεί να πέσει έξω, πάντως εμείς την επιχειρούμε, χωρίς τη βοήθεια γκάλοπ.
Δυστυχώς, όπως φαίνεται τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας ακόμη και εάν χρειαστεί (που μάλλον θα χρειαστεί) η συμβολή-σύμπραξη του Φώτη Κουβέλη (Δημοκρατική Αριστερά).
Από Δευτέρα, που ο Σαμαράς θα λάβει διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, είναι βέβαιον ότι θα βρει τρόπο να σχηματίσει κυβέρνηση, μια και θα έχει πάνω από το κεφάλι του την...Μέρκελ να του κουνάει τις υπογραφές που έχει βάλει. "Κάνε κυβέρνηση εδώ και τώρα" θα του λέει, ενώ ο Σαμαράς, ο οποίος έχοντας το πάθος να γίνει Πρωθυπουργός έστω και για μερικούς μήνες θα τα βρει με Βενιζέλο και Κουβέλη! Εξ'άλλου ο Σαμαράς δεν θα επιτρέψει επ'ουδενί να δοθεί η εντολή στο δεύτερο κόμμα ή στο τρίτο, στους κ.κ. Βενιζέλο-Τσίπρα, να του πάρουν δηλαδή την γλύκα του Πρωθυπουργού από το στόμα!
Με άλλα λόγια, περαστικά μας! Η σφαγή έρχεται σε λίγες ημέρες για τον λαό, ο οποίος θα αποδείξει για μια ακόμη φορά πόσο ...μαλάκας είναι, όπως λέει και το βίντεο, "My name is Spyros and i'm malakas" ή το τραγούδι του Μηλιώκα "Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες"
Ιδού λοιπόν οι προβλέψεις του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", που βλέπει 9κομματική Βουλή:
Ν.Δ. 23%
ΣΥΡΙΖΑ: 14%
ΠΑΣΟΚ: 12%
Κ.Κ.Ε. 9,5%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,5%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 6,0%
Λ.Α.Ο.Σ. 4,5 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 3,5%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 2 %
"ΟΧΙ": 2%
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 1,8%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%
ΔΡΑΣΗ: 1%
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ: 1%
ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: 3,7%


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου