Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ο ΞΥΔΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Αυτοί οι σκιτζήδες, ερασιτέχνες του κερατά και επικίνδυνοι πολιτικοί μας ταγοί, έχουν φέρει τη χώρα στην άβυσσο της οικονομικής καταστροφής και τον λαό στην εξαθλίωση. Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου, εγκλημάτησαν σε βάρος της χώρας, εξαιτίας της ανικανότητάς τους. Την παντελή τους αχρηστία την επισήμαναν και οι τοκογλύφοι της Ευρώπης, οι οποίοι είπαν "βουρ στον  πατσά. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ηλιθίους, ευκαιρία να τους αρπάξουμε τη χώρα". Και έτσι, ο Παπακωνσταντίνου μαζί με τον Βενιζέλο και με την άδεια βεβαίως του άλλου πολιτικού ηλιθίου, του Παπανδρέου, ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία της χώρας. Ο δε Βενιζέλος, έφτασε στο εξωφρενικό σημείο να πει "ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα"!!!

Αυτοί οι αλμπάνηδες, αντί να απευθυνθούν στις τοπικές κοινωνίες, στους επιτυχημένους οικονομικά δήμους και να διδαχτούν από το πρόγραμμά τους, αντί να δουν πώς κάποιοι δήμαρχοι μπορούν να κουμαντάρουν καλά τα οικονομικά των δήμων τους, απευθύνθηκαν υποτελώς μόνο στην τρόϊκα!!!
Δείτε και προς τα δω ρε, πολιτικοί κόπανοι! Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Βασίλης Ξύδης είναι τοπικός άρχων σχεδόν 20 χρόνια. Δεν αναρωτηθήκατε πώς επί τόσα χρόνια  κατάφερε να διοικεί   άριστα στα οικονομικά του δήμου του; Πρώτα στου Παπάγου και τώρα και στο Χολαργό!
Αντί αυτοί οι πολιτικοί σκιτζήδες τύπου Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου, να ρωτήσουν ποιο οικονομικό πρόγραμμα εφαρμόζει ο Ξύδης, έπεσαν σαν τους μπουνταλάδες, σαν τα ποντίκια στην φάκα της τρόϊκας και των δανειστών! Ρε, ουστ, πολιτικοί εγκληματίες!


Βασίλη Ξύδη, εσύ έπρεπε να ήσουν υπουργός Οικονομικών. Οι επιτυχημένοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα κυβερνούσαν σωστά τη χώρα, όχι σαν τα πολιτικά λμόγια τύπου Βενιζέλου που λέει , ο θρασύς, "ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου