Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΧΥΔΑΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!

 ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,  ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!


Εκπληκτικό! Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ματίας Μορς με αυστηρή-προκλητική επιστολή του, εγκαλεί τους Λοβέρδο-Κουτρουμάνη γιατί τόλμησαν να ενεργήσουν αυθαίρετα (!) χωρίς να ενημερώσουν τους υπαλλήλους του (!) για τις αλλαγές που έκαναν στις συγχωνεύσεις των ασφαλιστικών φορέων, εξαιρώντας από τον ΕΟΠΥΥ τα ταμεία που δεν χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό! Ο κ. Μορς ζητεί μετ’ επιτάσεως να τσουβαλιαστούν στον ΕΟΠΥ όλα τα ταμεία, και τα υγιή, ακόμη και αυτά που δεν εισπράττουν ούτε ένα ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό!

Η χυδαία παρέμβαση της τρόϊκας συνίσταται σε δύο σημεία:
1.Στο ότι ο νέος ...χαρτογιακάς (μετά τον Τόμσεν) Ματίας Μορς, επιπλήττει με σφοδρότητα τους Έλληνες υπουργούς  κ.κ. Λοβέρδο- Κουτρουμάνη, διότι προέβησαν σε αυτές τις αλλαγές χωρίς να ενημερώσουν το υπαλληλικό προσωπικό του κ. Μορς! Με άλλα λόγια, οι Έλληνες υπουργοί είναι υποτακτικότεροι των υπαλλήλων του κ. Μόρς. Το ξαναλέμε, για να ξέρετε τι θα ψηφίσετε: Οι Έλληνες υπουργοί και συγκεκριμένα οι κ.κ.Λοβέρδος και Κουτρουμάνης, έχουν ως προϊσταμένους τους τούς χαρτογιακάδες-υφισταμένους του υπαλλήλου της τρόϊκας Μόρς! Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για την Κυβέρνηση. Δεν μπορεί να ψηφίζει τίποτε εάν προηγουμένως δεν ενημερώνει τους υπαλλήλους- golden boys της τρόϊκας !
Αυτά κατάφεραν σε δυο-δυόμισι χρόνια οι πολιτικοί μας ταγοί: να εξευτελίσουν την έννοια του ελληνικού κοινοβουλίου και να το καταστήσουν ...σκουπιδότοπο της Ευρώπης. Αυτή είναι η Δημοκρατία που πέτυχαν να παραδώσουν από το 2009 έως σήμερα οι Πασόκοι και βεβαίως με την συνδρομή των Ν.Δημοκρατών: να ψηφίζουν τα κορόϊδα- Έλληνες τους εκπροσώπους τους στο Κοινοβούλιο, αλλά αυτοί να λογοδοτούν πρώτα στους υπαλλήλους του Μόρς και του κάθε χαρτογιακά! Οι ελληνικοί νόμοι δεν έχουν καμία αξία εάν δεν εγκριθούν πρώτα από τους Τόμσεν, Μορς και τους υφισταμένους τους!

Το 2ο σημείο της χυδαίας παρέμβασης Μορς είναι το εξής: 
Ο ξεκάθαρος στόχος της τρόϊκας και των τοκογλύφων είναι να διαλύσουν παντελώς τα ασφαλιστικά ταμεία. Έτσι, ώστε σε λίγους μήνες να μην υπάρχει δυνατότητα να δίνονται συντάξεις ούτε από τα έως σήμερα θεωρούμενη υγιή οικονομικά ταμεία.Το PSI αποδεκάτισε μεγάλο μέρος από τις καταθέσεις των ασφαλιστικών ταμείων. Τώρα όμως, η απαίτηση της τρόϊκας (την οποία οι σύγχρονοι οσφυοκάμπτες αποδέχτηκαν) λέγει ότι μέσα στον ...αχταρμά του ΕΟΠΥΥ πρέπει να μπουν ακόμη και τα ταμεία που δεν επιδοτούνται από τον κρατικό προϋπολιγισμό! Με άλλα λόγια, ταμεία όπως του ΤΣΑΥ ή το ΕΤΑΠ-Μ.Μ.Ε που έχουν φτιαχτεί από τις εισφορές των ασφαλισμένων, πρέπει να ενταχθούν στον ΕΟΠΥΥ.
Συγκεκριμένα, το ταμείο των δημοσιογράφων (ΕΤΑΠ-Μ.ΜΕ.), που δεν επιδοτείται από το κράτος ούτε το επιβαρύνει, οι δε πόροι του είναι από τις εισφορές των μελών του και από το αγγελιόσημο, η τρόϊκα θέλει εδώ και τώρα, να το ...ξεσκίσει! Θέλει να το βάλει στο ίδιο τσουβάλι με τον ΕΟΠΠΥ να αλώσει το ταμείο του και σε λίγο να καταστραφεί και το ΕΤΑΠ-Μ.Μ.Ε. ως ασφαλιστικός φορέας!
Η τρόϊκα χρησιμοποεί την ίδια τακτική διάλυσης της Ελλάδος που έχει χρησιμοποιήσει παντού. Όπως κατάφερε να βάλει λουκέτο σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με την αύξηση του Φ.Π.Α. όπως διαλύει τον τουρισμό με την αύξηση του Φ.Π.Α. στην εστίαση ακόμη και στα νησιά, όπως «ξέσκισε» τους ομολογιούχους του δημοσίου, όπως οδηγεί χιλιάδες στην αυτοκτονία, έτσι τώρα θέλει να καταστρέψει όλα τα ασφαλιστικά ταμεία!
Αυτή είναι η τρόϊκα, αυτοί είναι και οι υπηρέτες της, ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Αυτοί, που πρέπει να ...βαράνε προσοχή και στον τελευταίο υπαλληλίσκο της τρόϊκας και να παίρνουν άδειά του για οτιδήποτε κάνουν!

Μας δίνει καιι διορία ως τον Ιούνιο, ο μεγαλόθυμος Μορς!
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ματίας Μορς στην επιστολή του προς τους υπουργούς Εργασίας και Υγείας καταλήγει: «Συνεπώς, εμείς (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) ζητούμε να μας ενημερώσετε για τα συγκεκριμένα μέτρα που σχετίζονται με το χρονοδιάγραμμα το οποίο θα ακολουθήσετε για να καταργηθούν τα σχετικά άρθρα του νόμου του Απριλίου και να διασφαλίσετε ότι όλα τα ασφαλιστικά ταμεία με υπηρεσίες Υγείας θα έχουν συγχωνευτεί στον ΕΟΠΥΥ ως τον Ιούνιο του 2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου