Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ: ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!


Οι κουκουλοφόροι, κρυμμένοι στο λαγούμι τους ξερνάνε ό,τι κοτσάνα τους κατεβάσει η γκλάβα τους! Λένε λοιπόν ότι ο Βραχιολίδης "παραδέχτηκε ότι  είναι λασπολόγος, μόλις ανέβασε την προηγούμενη εξυπνάδα-άρθρο-λίβελο-κίτρινο δημοσίευμα"!

Από πού βγάζουν αυτό το συμπέρασμα οι γελοίοι;
Διαβάστε με προσοχή για να δείτε με ποια ...τετράγωνη λογική, προσπαθούν να εξηγήσουν παρακάτω ότι ο Βραχιολίδης είναι "λασπολόγος":  
"Ο παλίκαρος παραδέχεται ότι σκοπίμως συκοφάντησε το Δεληγιάννη, χωρίς να μιλήσει μαζί του, ώστε να προκαλέσει τη δημόσια παρέμβασή του! Ακούστε λογική!
Τι λες ρε μεγάλε; Σοβαρά τα γράφεις αυτά; Λασπολογείς όποιον σου 'ρθει, σπιλώνεις συνειδήσεις, εκθέτεις ανθρώπους, συκοφαντείς προσωπικότητες για να... προκαλέσεις την αντίδρασή τους;"


Τι καταλαβαίνετε από όσα γράφουν οι γελοίοι κουκουλοφόροι; Ότι επειδή είπαμε ότι διαφαίνονται κάποιες σχέσεις ανάμεσα στον Δεληγιάννη και στο "κλισιοσκόπιο" ..."συκοφαντήσαμε" τον Δεληγιάννη!!! Τον "λασπώσαμε" διότι τον συσχετίσαμε με το εν λόγω blog!  Άρα οποιοσδήποτε συσχετισμός του Δεληγιάννη ή του κάθε Δεληγιάννη με το συγκεκριμένο blog αποτελεί λασπολογία, συκοφαντία της προσωπικότητας Δεληγιάννη, σπίλωση της συνείδησής του!!! 
Άρα οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου παραδέχονται ότι είναι ...μιάσματα και όποιος τους ταυτίζει ή τους συσχετίζει με αυτούς, συκοφαντείται! 
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Αποκαλύπτεσθε μόνοι σας κουκουλοφόροι!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου