Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ: ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ...ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ!


Ορισμένα πράγματα αποκαλύπτονται με  τον χρόνο. Μπορεί πίσω από το συγκεκριμένο  blog να μην κρύβεται ο γνωστός δημοσιογράφος και φίλος Κώστας Δεληγιάννης, πάντως τα στοιχεία που συγκεντρώνονται δείχνουν να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας και σχέσης ανάμεσα στο ανώνυμο blog "Κλισιοσκόπιο" και στον Κώστα Δεληγιάννη. 


1. Από την ημέρα που η "Φωνή του Δημότη" καταφέρθηκε εναντίον του εκδότη του "Αντίλογου" επί προσωπικού επιπέδου, το συγκεκριμένο blog ανέλαβε τον ρόλο να "καθαρίσει" για λογαριασμό του "Αντίλογου". Επί καθημερινής βάσεως και για αρκετό διάστημα, το blog ασχολείτο μόνον με τον Καραμανέα!!! Και με θέμα τον Καραμανέα,  το blog κατάφερε να σκαρφαλώσει τα σκαλιά της επισκεψιμότητας και να έρθει ...πρώτο στον κόσμο! Έτσι διαφημίζει και επαίρεται ακόμη και σήμερα το ...κουκουλοφορικό blog!!! Εμείς πάντως, που παλεύουμε με καθημερινές ειδήσεις και αποκλειστικότητες, μάλλον κολλάμε ...μπρίκια! Ποτέ δεν υποπτευόμασταν ότι ο Καραμανέας πουλάει τόσο πολύ! Την ώρα που ο κόσμος συγκλονίζεται από γεγονότα που επιδεινώνουν ραγδαία την οικονομική κρίση της χώρας, την ώρα που η φτώχεια τσακίζει και τις γειτονιές του Χολαργού, το "Κλισιοσκόπιο" ασχολείτο αποκλειστικά και μόνον με τον Καραμανέα!!! Αδιαφορεί για όλα τα άλλα μεγάλα γεγονότα και ... ο κόσμος στον Χολαργό-Παπάγου διαβάζει σαν λυσσασμένος τις αποκαλύψεις του Κλισιοσκόπιου για τον Καραμανέα!!! Και ελέω Καραμανέα το ανώνυμο Blog κατέκτησε την πρωτιά!!!


2. Το Κλισιοσκόπιο "χτυπάει" τον Καραμανέα ο οποίος ως γνωστόν έχει αντιπαλότητα με τον Δεληγιάννη. Ειδικά με τον Δεληγιάννη. Και εμφανίζεται ως "από μηχανής θεός" να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον "Αντίλογο". 


3. Σήμερα, ασχολείται και με τον Μπάμπη Στάϊκο, θετικά βεβαίως. Ο Μπάμπης Στάϊκος, ο οποίος προ καιρού έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον "Αντίλογο",  μετά από λίγες ημέρες άρχισε να στέλνει άρθρα ή ανακοινώσεις, πρώτα στο Κλισιοσκόπιο! Μάλιστα, ένα άρθρο του μας το έστειλε και σε μας αφού προηγουμένως φρόντισε να μας ενημερώσει ότι το είχε ήδη στείλει προ ημερών στο Κλισιοσκόπιο!!! "Εάν θέλετε το δημοσιεύετε κι εσείς" μας είπε ο κ. Στάϊκος, "το έχει δημοσιεύσει ήδη το Κλισιοσκόπιο". Ποιος ο λόγος για τον οποίο ο κ. Στάϊκος, έβαζε το Κλισιοσκόπιο σε πρώτη μοίρα και τον "Παρατηρητή" των 40 ετών εφημερίδα,  σε δεύτερη μοίρα, είναι μια απάντηση που μπορεί να αναζητηθεί στις σχέσεις ανάμεσα σε Στάϊκο-Δεληγιάννη-Κλισιοσκόπιο.  


4. Πώς μάθαμε την ύπαρξη του Κλισιοσκοπίου; Μόλις δυο-τρεις μέρες από την δημιουργία του ανώνυμου blog, δεχτήκαμε τηλεφώνημα από τον αγαπητό Θανάση Αυγουρόπουλο (πού χάθηκε αυτή η ψυχή;) από το γραφείο του Κ.Δεληγιάννη (!), ο οποίος και μας ενημέρωσε για τη δημιουργία του Κλισιοσκοπίου, το οποίο -όπως έλεγε "γράφει περίεργα πράγματα"... Μας ρώτησε εάν ξέραμε ποιανού ήταν το blog και πώς είχε καταφέρει να μαζέψει τέτοιες πληροφορίες μέσα από τα δημοτικά συμβούλια!!! "Πρέπει να είναι άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από τον Χολαργό" μας είχε πει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος. 


5. Το συγκεκριμένο blog μετά από λίγο διάστημα άρχισε να  δημοσιεύει άρθρα του Θανάση (καλά έκανε), την ώρα που εμείς δείχναμε και προς την μεριά του Αρώνη, ως πιθανού "μετόχου" του Κλισιοσκοπίου. "Μα πώς να έχω εγώ σχέση με αυτό το blog που δεν γράφει τίποτε αρνητικό για τον Αυγουρόπουλο; Εγώ ζητώ να βγουν στην φόρα όσα έχουν σχέση με τον Αυγουρόπουλο, το διάστημα που ήταν στην διοίκηση Νικολάου, και αυτό το blog δεν αγγίζει τον Αυγουρόπουλο. Πώς είναι δυνατόν να έχω εγώ σχέση με το Κλισιοσκόπιο;" αναρωτιόταν ο Γ. Αρώνης και δικαίως. 
Προφανώς από κάποιους, έγινε προσπάθεια να θολώσουν τα νερά και να πέσει ομίχλη στο Κλισιοσκόπιο. 
Τα στοιχεία πάντως οδηγούν στο ότι υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στο Κλισιοσκόπιο και τον Δεληγιάννη!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου