Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


 
Αγαπητοί συνδημότες,

Σας ενημερώνουμε ότι στις 11 Μαΐου 2012 έληξε η σύμβαση 41 συμβασιούχων υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι απασχολούντο στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος.

Δυστυχώς, λόγω της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου αλλά και της γενικότερης δυσχερούς οικονομικής κατάστασης της Χώρας, έχουν ανασταλεί όλες οι διαδικασίες πρόσληψης εποχικού προσωπικού στους Δήμους και έτσι είναι αδύνατη αυτή την στιγμή η αναπλήρωση των κενών θέσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να παρουσιάζονται σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό που ασχολείται με την καθαριότητα της πόλης (οδοκαθαριστές)  και την αποκομιδή των πράσινων απορριμμάτων (κλαδιά, χόρτα κλπ).

Η δημοτική Αρχή και το υπάρχον προσωπικό καθαριότητας και στις δύο δημοτικές κοινότητες (Παπάγου – Χολαργού) καταβάλλουν ήδη υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό, για την καθαριότητα της πόλης μας. Είναι όμως φυσικό, για ένα χρονικό διάστημα να υπάρξουν κενά και καθυστερήσεις ως προς τις διαδικασίες καθαρισμού της πόλης μας.

Λόγω των ανωτέρω, ζητάμε την κατανόησή σας αλλά πολύ περισσότερο ζητάμε την αρωγή σας, ώστε όλοι μαζί, Δήμος και Δημότες να μπορέσουμε να κρατήσουμε ένα ανεκτό επίπεδο ευταξίας και καθαριότητας στην πόλη μας.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε το προσεχές διάστημα των 2 μηνών:
α.   να φροντίζετε για την καθαριότητα του πεζοδρομίου σας και
β.   να περιορίσετε τα κλαδέματα δέντρων και θάμνων των κήπων σας, ώστε να μειωθούν οι ποσότητες των προς αποκομιδή πράσινων απορριμμάτων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.


Ο Δήμαρχος

 Βασίλειος Ξύδης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

Για την άμεση επικοινωνία των δημοτών και κατοίκων Παπάγου – Χολαργού με το Δήμο και τη Δημοτική Αρχή μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματα σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : info@dpapxol.gov.gr.

Αν θέλετε να λαμβάνετε τις ανακοινώσεις, δελτία τύπου και προσκλήσεις του Δήμου μας στείλτε μας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στην ίδια διεύθυνση (info@dpapxol.gov.gr) για να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά μηνύματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου