Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΙ (πρώην) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!


ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!

Πρώην άνθρωποι του Νικολάου είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το κουκουλοφορικό μπλογκ το οποίο μας επιτίθεται εδώ και 2 μέρες. Με αισχρά ψεύδη και συκοφαντίες. Ίδιον των δειλών, πίσω από την κουκούλα τους. 
Οι τύποι αυτοί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι υιοθετούν τις καταδικαστέες από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, πρακτικές συνεχών μηνύσεων, τις οποίες ακολουθούσε ο Νικολάου, για όλα τα χρόνια που ήταν Δήμαρχος. Μήνυε συνεχώς τις δύο παλαιότερες εφημερίδες: "Τον "Παρατηρητή" και τις "30 Μέρες"
Σήμερα, ο Νικολάου, εμφανίζεται να έχει αλλάξει στάση προς τον τοπικό τύπο. Ξαφνικά όμως σκάνε μύτη οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου και  επικροτούν τις παλαιότερες πρακτικές του Νικολάου!
Τότε ο Νικολάου, σήμερα αυτοί. Διαπνέονται από την αντίληψη που είχε ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού σε βάρος του τοπικού τύπου. Αυτά τα υποκείμενα, που το παίζουν τιμητές των πάντων, επικροτούν όλες αυτές τις μηνύσεις. Και καταφέρονται με συκοφαντίες και ψεύδη εναντίον του Βραχιολίδη, επιδιώκοντας, είτε να αμφισβητήσουν τις αθωωτικές υπέρ του δικαστικές αποφάσεις είτε να ευτελίσουν τον έντιμο αγώνα που έδινε ο ίδιος, κατά των συνεχών διώξεων τις οποίες υφίστατο. Διώξεις οι οποίες εκτός των άλλων, στόχευαν να τον συντρίψουν οικονομικά και ψυχικά, τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.  
Τα φασιστόμουτρα αυτά όμως του διαδικτύου, μπολιασμένα μέχρι το μεδούλι τους με αντιλήψεις που υιοθέτησε στο παρελθόν ο Νικολάου,  χαίρονται για τις διώξεις του τύπου και  εν τέλει ...επιβραβεύουν τον Βενιζέλο δημιουργό του τυποκτόνου νόμου με τον οποίο σύρονται σε ατέρμονες δίκες και αγωγές οι δημοσιογράφοι-εκδότες. 
Τα υποκείμενα αυτά, αντί να σταθούν δίπλα στον διωκώμενο τύπο, αντί να έρθουν μάρτυρες για τις συνεχείς μηνύσεις και αγωγές που δεχόταν, προβαίνουν σε άθλιες επιθέσεις εναντίον του τύπου, λοιδορώντας τον και συκοφαντώντας τον. 
Αυτά τα θρασύδειλα υποκείμενα, κρυμμένα στην κουκούλα τους, ρίχνοντας λάσπη, προσπαθούν να το παίξουν τιμητές των πάντων.  Δείτε τους με τη λύσσα καταφέρονται εναντίον του Βραχιολίδη. Επιχαίρουν για όποιες μηνύσεις δέχτηκε. Από τον Νικολάου, τον Ξύδη, μέχρι την πρώην εφέτη, τον δημοτικό αστυνόμο και τον παπά της ενορίας! Και επειδή αθωώθηκε, ξερνούν αβυσσαλέο μίσος και ψεύδη!


Εμείς σήμερα θα τους απογυμνώσουμε και θα αποκαλύψουμε πως είναι βγαλμένοι από το περιβάλλον του Νικολάου. Ενδεχομένως θήτευσαν κοντά του.  
Ιδού λοιπόν το αισχρό τους ψέδος:  
Διαβάστε τι γράφουν οι κουκουλοφόροι για την αθώωση Βραχιολίδη από την μήνυση Ξύδη: "Φυσικά, όταν παράγινε το κακό και δεν ήταν πια καν αστείο, ο Ξύδης κινήθηκε νομικά και ο Μάκης μάζεψε 8 μήνες, πρωτοδίκως. Μέχρι την έφεση, τα πράγματα στον πολιτικό στίβο άλλαξαν, ο Ξύδης χρειαζόταν πολιτική στήριξη, πέσανε και οι γνωστοί καλοθελητές από πάνω και επετεύχθη αλισβερίσι-συμβιβασμός, μετά από συνάντηση σε γνωστή ταβέρνα του Χολαργού.
Αθώος, αθώος! Μπράβο!"

Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής: Ο Βραχιολίδης, μετά το πρωτόδικο δικαστήριο όπου τιμωρήθηκε με 8 μήνες φυλάκιση, άσκησε έφεση όπως του δίνει δικαίωμα ο νόμος. Το δικαστήριο στο Εφετείο Αθηνών, διεξήχθη σε δύο συνεδριάσεις. Την πρώτη, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις όλων των μαρτύρων και το μεγαλύτερο μέρος της απολογίας του κατηγορουμένου. Η δίκη διεκόπη λόγω ωραρίου και συνεχίστηκε μετά από 8 περίπου ημέρες κατά την οποία ολοκλήρωσε την απολογία του ο Βραχιολίδης και μετά αγόρευσε ο Εισαγγελέας και οι δύο συνήγοροι (υπεράσπισης και κατηγορίας). Η απόφαση ήταν αθωωτική. 
Ο Ξύδης είχε ...σκάσει από την στεναχώρια του. 
Βεβαίως οι εκλογές ήταν προ των πυλών και οι Νικολάου-Ξύδης ήταν αντίπαλοι. Ο Βραχιολίδης στήριξε τον Πάνο Δεμερτζή και στάθηκε απέναντι από τους Ξύδη-Νικολάου. 


Ο Ξύδης λόγω των εκλογών ήθελε να προβάλει τον συνδυασμό του μέσα από τον τοπικό τύπο. Μια μέρα, ένα- ενάμισι πριν από τις εκλογές, ο Νίκος Κουκής έκανε μια εκδήλωση στην ταβέρνα "Σταύρος" στον Άνω Χολαργό. Κάλεσε τον Βραχιολίδη και του είπε: "αν θες έλα, στο τραπέζι, θα είναι και ο Ξύδης. Ας τελειώσει η κόντρα σας εδώ".  Η απάντηση του Βραχιολίδη ήταν: "Εγώ δεν έχω πρόβλημα, ούτε μισώ ανθρώπους. Δέχτηκα μήνυση, αθωώθηκα, τελείωσε για μένα η ιστορία, αφού δικαιώθηκα". Κι έτσι ο Βραχιολίδης πήγε στην ταβέρνα "Σταύρος" στον άνω Χολαργό. Δυόμισι μήνες μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου!  


Και ξάφνου, μετά από ώρα,  στην ταβέρνα εμφανίζεται ο Νικολάου με την παρέα του και κάθεται στο απέναντι τραπέζι! 


ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! Βγάζει το θέμα της ταβέρνας σαν να ήταν αλισβερίσι Βραχιολίδη-Ξύδη, για την αθώωση του πρώτου από το  δικαστήριο! Την ώρα που ο Βραχιολίδης είχε αθωωθεί δυόμισι μήνες πριν από την συνάντηση της ταβέρνας! Στην οποία ταβέρνα ήρθε ο Νικολάου!!!
Αυτός γνώριζε για την συνάντηση, η οποία σήμερα εμφανίζεται ψευδώς όπως εμφανίζεται από το κουκουλοφορικό blog!
Είναι ή δεν είναι λοιπόν άνθρωποι που  είχαν σχέση με τον Νικολάου οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου