Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΤΟΥΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΜΕ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ...



Στερεύουν από επιχειρήματα οι κουκουλοφόροι. Άρχισαν πλέον να παραμιλάνε και να λένε τις μακακίες της ζωής τους!!!
Θα τους ξεδοντιάσουμε λοιπόν.

Προσέξτε με ποια φαιδρά παραδείγματα  επιχειρούν να αποδείξουν ότι ο Βραχιολίδης –δήθεν-συκοφάντησε τον Δεληγιάννη ή τον Αρώνη, επειδή υποπτεύθηκε ότι μπορεί να είχαν σχέση με το blog τους.
Ιδού τις γράφουν οι εξυπνάκηδες:
«Ο Βραχιολίδης είναι μεγαλομέτοχος στο Mega Channel. O Βραχιολίδης δουλεύει στο ψητοπωλείο «Ο Σταύρος». Ο Βραχιολίδης συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με τα Goody’s του Χολαργού. Ο Βραχιολίδης έχει σχέση με την προπονητική τερματοφυλάκων. Ο Βραχιολίδης έχει αγοράσει το 50% των μετοχών του ΙΑΣΩ General.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι ντροπή. Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι κακό. Και όμως, εσείς αυτές τις «ειδήσεις» πώς τις λέτε στο χωριό σας; Ψέμματα, συκοφαντίες, λασπολογίες, στοχοποιήσεις; Εμείς δεν έχουμε κάνει απατεώνες και δεν ξέρουμε καλά από αυτά, αλλά ως λάσπη τα βλέπουμε. Sorry».

Προσέξατε επιχειρήματα της πλάκας; Εκτός και αν δεν είναι της πλάκας, αλλά τα λένε σοβαρά. Εάν δηλαδή οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου έχουν άμεση σχέση με μεγαλοσυμφέροντα τύπου «Ιασώ General» «Goodys» κ.λ.π. οπότε ο συσχετισμός των Δεληγιάννη-Αρώνη με αυτά τα συμφέροντα, όντως αποτελεί συκοφαντία-λασπολογία! 
Αυτό έκανε ρε ο Βραχιολίδης; Συνέδεσε τους Δεληγιάννη-Αρώνη με μεγαλοσυμφέροντα και με μετοχές κερδοφόρων επιχειρήσεων ή με ένα blog το οποίο εσείς το προβάλλετε κατά των συμφερόντων, της λαμογιάς  και του κέρδους; Ως ..ευαγές ίδρυμα! Είσθε τόσο ηλίθιοι και φέρνετε τέτοια φαιδρά παραδείγματα αγκομαχώντας να αποδείξετε  ότι ο Βραχιολίδης –δήθεν-συκοφάντησε τους Δεληγιάννη-Αρώνη; Ή μήπως τελικά γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει και ξεμπροστιάζεστε για μια ακόμη φορά;
Μήπως τόσο καιρό το παίζατε οσίες Μαρίες, ότι δηλαδή πολεμάτε  τα συμφέροντα και δεν έχετε καμία σχέση μαζί τους;  Μήπως τελικά τα παραδείγματα που επιστρατεύετε έχουν σχέση με σας;
Μήπως πουλάτε παραμύθι ανιδιοτελούς ενημέρωσης; Έ, κουκουλοφόροι του διαδικτύου;

Ο Βραχιολίδης συνέδεσε τον Δεληγιάννη με τα Goodys ή το ΙΑΣΩ General; Αυτά τα συμφέροντα υπηρετείτε εσείς ή είσθε blog γνήσιας ενημέρωσης  μακρυά από τα  "κατάπτυστα και αναξιόπιστα-πλήρως κατευθυνόμενα blog" ; Τελικά τι είσθε ρε;

Το βέβαιον είναι ότι έχουν πάθει πλήρη σύγχυση, η οποία ολοκληρώνεται πιο κάτω, όπου, πασχίζοντας να καταδείξουν ότι ο Βραχιολίδης είναι συκοφάντης, καταλήγουν στο εξής εκπληκτικό:   «Ένα περίεργο πράγμα, βρε παιδί μου... Και οι Πατέρες της Παναγίας Φανερωμένης, όπως και η γνωστή δικαστικός, έκαναν ακριβώς το ίδιο λάθος με μας και τον θεώρησαν λασπολόγο, ψεύτη και συκοφάντη. Τι να πει κανείς… Ντροπή τους».

Επικαλούνται τους πατέρες της Εκκλησίας. Τους απαντούμε λοιπόν με πανομοιότυπο τρόπο: Και τον Χριστό τον καταδίκασαν σε θάνατο ως "υβριστή". Τι περίεργη σύμπτωση: Όλο το ιερατείο της εποχής μαζί με τον λαό συμφώνησαν ότι ο Χριστός  ήταν κοινός "υβριστής"! Κάπως έτσι έγινε και με τον Σωκράτη. Επειδή συμφώνησαν λοιπόν όλοι ότι ο Χριστός ήταν "υβριστής" και ότι ο Σωκράτης "έσπειρε καινά δαιμόνια", άρα ήταν έτσι!!!

Το παράδειγμα αναφέρεται ως καταλυτική απάντηση στο γελοίο επιχείρημά σας και όχι για  συσχετισμό της περίπτωσης Βραχιολίδη με αυτές του Χριστού και του Σωκράτη., Θου Κύριε. 
Είναι παράδειγμα ενδεικτικό της ηλίθιας επιχειρηματολογίας σας. Όσοι περισσότεροι δηλαδή μαζευτούν και κάνουν μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του Βραχιολίδη, αμέσως τον "μπουζουριάζουμε" ως…συκοφάντη;
Με τέτοια λογική αυτοί οι κουκουλοφόροι είναι θεματοφύλακες του δικαίου και του ηθικού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου