Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ, ΟΧΙ Η ΜΕΡΚΕΛ!!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

του Μάκη Βραχιολίδη
Με μια απίστευτη στο περιεχόμενό της δήλωση, ο Γιώργος  Καρατζαφέρης δίνει απάντηση στους ψηφοφόρους  και στα στελέχη του ΛΑ.ΟΣ. αναφορικά με το μέλλον του κόμματός του.  Μετά τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις του ότι θα ξαναχτίσει από την αρχή το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε το 2000,  έρχεται η νέα, τροποποιημένη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη, με την οποία εκδηλώνει  σαφή πρόθεση να συνεργαστεί με τον Σαμαρά, ανταποκρινόμενος θετικά στην πρότασή του για τη δημιουργία μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Εντύπωση  προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο Γιώργος Καρατζαφέρης  επιδιώκει να προλειάνει το έδαφος της επιστροφής του στη Ν.Δ. μέσα από μια επιχειρηματολογία που εξοργίζει όχι μόνον αντιπάλους αλλά και οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Καρατζαφέρης ισχυρίζεται, ότι ο εχθρός για την Πατρίδα δεν είναι η Μέρκελ  ή το Μνημόνιο, αλλά ο Τσίπρας και ο κίνδυνος επιστροφής στη δραχμή που συνοδεύει την ενδεχόμενη άνοδό του στην εξουσία!!!
Συγκεκριμένα, η δήλωση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:
«Για τους περισσότερους Έλληνες είναι πλέον ολοφάνερα τα στοιχεία της μετεκλογικής διάλυσης της χώρας.  Η σοφή λαϊκή ετυμηγορία τιμώρησε από οργή και θυμό δικαίους και αδίκους. Και έπραξε καλώς. Αλλά τώρα όμως, τι;
Θα αφήσουμε να παραδοθεί η χώρα στο ροζ όραμα των συντρόφων του κ. Τσίπρα; Στο όραμα ενός τετάρτου γύρου κατάληψης και συντριβής της αστικής Δημοκρατίας;
Θα αφήσουμε να μας κατρακυλήσουν στη δραχμή και από εκεί στην εξαθλίωση και στην κοινωνική επανάσταση;
Θα αφήσουμε τους θεσμούς, όπως αυτόν του Προέδρου της Δημοκρατίας -την ώρα που προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί να περισωθεί- βορά ανοησιών και σκοπιμοτήτων;
Θα καθιερώσουμε στη δική μας ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία τις φασιστικές και ναζιστικές νοοτροπίες που αιματοκύλησαν την Ευρώπη;
Αυτά είναι πλέον τα ερωτήματα που ο κάθε ένας, με ευθύνη απέναντι στον εαυτό του, στην οικογένειά του και στην Πατρίδα του, θα κληθεί να απαντήσει άμεσα.
Ευτυχώς για τον τόπο τα ψέματα τελείωσαν».

Το θέμα είναι εάν τα «ψέματα» τελείωσαν και για τους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ. οι οποίοι πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με μια μοναδικής εμπνεύσεως πολιτική πιρουέτα του Γιώργου Καρατζαφέρη: Μόλις πριν από 10 μέρες δήλωνε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συνεργαστεί με τον Σαμαρά, αφού ο τελευταίος είχε υπογράψει και με τα δύο χέρια το Μνημόνιο 2 εκχωρώντας την εθνική κυριαρχία και δημόσια περιουσία της χώρας στους δανειστές, ενώ σήμερα, ο  Γιώργος Καρατζαφέρης διακηρύσσει την πρόθεσή του να συμπορευτεί με τον Σαμαρά λόγω της …εχθρικής επέλασης Τσίπρα και του κινδύνου επιστροφής μας στη δραχμή!!!
Πώς το εθνικό μας νόμισμα καθίσταται μεγαλύτερος κίνδυνος και εχθρός από τη νέο-γερμανική κατοχή, αυτό χρειάζεται ειδικού τύπου ανάλυση! Κατά ποίο τρόπο, η ήδη εκχωρηθείσα εθνική μας κυριαρχία στους δανειστές είναι προτιμότερη από την άνοδο του Τσίπρα στην εξουσία, είναι κάτι που δεν μπορεί να ερμηνευτεί ούτε με το …λεξικό του Μπαμπινιώτη!
Τέλος, μέσα από τη δήλωση Καρατζαφέρη, αποκαλύπτεται και κάτι άλλο: Εάν το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. είχε πιάσει το 3% και εκπροσωπείτο στην βουλή μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο ίδιος θα είχε συνάψει κυβέρνηση συνεργασίας με τους Σαμαρά-Βενιζέλου. Κατηγορεί τον Α. Τσίπρα ότι με την άρνησή του να συμβάλει στις προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας για δημιουργία κυβέρνησης, υπηρέτησε …ανόητες πολιτικές σκοπιμότητες. Δηλαδή, εάν ήταν στην θέση του Τσίπρα ο ίδιος ο Γ. Καρατζαφέρης, τότε θα είχε βοηθήσει τον Κάρολο Παπούλια στη σύσταση κυβέρνησης. Άρα θα είχε συνεργαστεί με τους Σαμαρά-Βενιζέλο τους οποίους κατηγορούσε για δωσιλογισμό!!!
Ποιος άραγε υπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου