Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ: "ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ"

ΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ 
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ  Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ!
ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Σόιμπλε: Στις εκλογές αποφασίζετε αν θέλετε να μείνετε στο ευρώ
Αυτός ο άνθρωπος και μόνο που επεμβαίνει τόσο χυδαία στα ελληνικά πράγματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσει την βούληση του λαού και να κατευθύνει το αποτέλεσμα των εκλογών προς την υπερψήφιση ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ. πρέπει να κηρυχθεί ως ανεπιθύμητο για την χώρα μας πρόσωπο. Με ιταμό τρόπο καθόρισε και το ύφος των εκλογών, λέγοντας ότι οι 'Ελληνες στις εκλογές θα αποφασίσουν για την παραμονή τους ή όχι στο ευρώ!!!
Και ο θρασύς αυτός κύριος, συνέχισε: «Αν η Ελλάδα, και αυτή είναι η θέληση της μεγάλης πλειοφηφίας, θελήσει να παραμείνει στο ευρώ, τότε θα πρέπει να αποδεχθεί τους όρους"


Με λίγα λόγια ο Σόϊμπλε λέει ότι εφόσον οι Έλληνες ψηφίσουν τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. θα είναι υποχρεωμένα να δεχτούν όλους τους όρους θανάτου του Μνημονίου 2! 
Διότι γνωρίζει ότι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ διά των Σαμαρά-Βενιζέλου υπέγραψαν-δεσμεύτηκαν να τηρήσουν το Μνημόνιο2 και κατά συνέπεια μιλάει εκ του ασφαλούς.  Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει τον πραγματικό ρόλο των Σαμαρά-Βενιζέλου, οι οποίοι δήθεν κόπτονταν να φτιάξουν κυβέρνηση για να κυβερνηθεί ο τόπος. Όλες αυτές τις ημέρες των διερευνητικών εντολών οι επικεφαλής Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ πάσχιζαν να φτιάξουν κυβέρνηση-έκτρωμα προκειμένου να φανούν συνεπείς στην Μέρκελ και τον Σόϊπλε για να τηρήσουν πιστά τα προβλεπόμενα από την δανειακή σύμβαση και να ...ξεσκίσουν τον κοσμάκη με τα νέα μέτρα των 11,5 δις ευρώ. Τώρα που απέτυχαν να μαγειρέψουν την κυβέρνηση, βγαίνει το "αφεντικό" των Σαμαρά-Βενιζέλου,  ο Γερμανός Σόϊμπλε να δώσει την ντιρεκτίβα των εκλογών, επιδιώκοντας να μαγειρέψει το αποτέλεσμά τους! 
Ο λαός είναι καιρός να δώσει απάντηση-χαστούκι τόσο στον θρασύ Σόϊμπλε όσο και στους Σαμαρά-Βενιζέλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου