Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΑΠΟ ΘΥΜΑΤΑ, ΘΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ!



ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου, τα φασιστοειδή, απολειφάδια του Νικολάου και κολλητών συνεργατών του,  από θύτες, το «παίζουν» θύματα! Όπως ακριβώς κάνουν αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια: ενώ καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους, ενώ ρίχνουν μαχαιριά στη χώρα, ισχυρίζονται ότι είναι οι σωτήρες της Ελλάδος και ενεργούν πατριωτικά! Το άσπρο-μαύρο κάνουν. 
Το ίδιο και οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου. Ενώ βρίζουν και συκοφαντούν διαρκώς, κρυμμένοι στην κουκούλα τους, εμφανίζονται ότι απειλούνται από πάνω!  Φασιστόμουτρα! Να είστε βέβαιοι ότι αυτοί οι τύποι, Βενιζέλο ή  Σαμαρά ψηφίζουν στις εκλογές.
Ενώ χτυπάνε με τις εμετικές και συκοφαντικές τους αναρτήσεις  τον Βραχιολίδη, απολαμβάνοντας παράλληλα την ανωνυμία της κουκούλας τους, θέλουν να εμφανιστούν και ως θύματα απειλούμενα! Από ποιον να απειληθούν οι φαντομάδες;

Δείτε τι γράφουν τα φασιστοειδή: «Αντίθετα, όλη μέρα, μας βρίζεις και φωνάζεις ότι θα μας βγάλεις την κουκούλα. Γιατί Μάκη; Για να μας εκβιάσεις; Για να μας σκοτώσεις; Για να πάθουμε κανένα "ατύχημα"; Συνέχισε και δημιουργείς μία πρώτης τάξεως δικογραφία, έτσι και συμβεί τίποτα. Όλα τα κείμενα και οι απειλές σου έχουν κατατεθεί σε δικηγόρο και θα είσαι ο Νο1 ύποπτος, ακόμη και αν πέσει κανείς μας από τη σκάλα».

Οι ανύπαρκτοι και αόρατοι, που δεν έχουν ταυτότητα και όνομα, λένε ότι  απειλούνται από τον Βραχιολίδη! Ο Βραχιολίδης όμως υποσχέθηκε, ότι θα τους ξεσκεπάσει και θα τους στείλει στη Δικαιοσύνη. Αυτοί χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρίσουν και να ρίξουν λάσπη. Αφού λένε ότι έχουν δικηγόρο, εάν είναι άντρες, που δεν είναι, να τον φέρουν σε επαφή με τον δικό μας δικηγόρο.
Εμείς, έχουμε συλλέξει όλα τα υβριστικά και συκοφαντικά τους σχόλια και από βδομάδα στέλνουμε τον φάκελο στη Δικαιοσύνη. Αφού λοιπόν έχουν δικηγόρο, εάν έχουν τα κότσια, να τον βάλουν να επικοινωνήσει με τον δικό μας και να πάμε σύντομα στο δικαστήριο, ώστε  να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, μέσω μηνύσεως κατ’ αγνώστων.
Πού να τά’χετε τα κότσια όμως; Θρασύδειλοι είστε.  
Όσο για τις συκοφαντίες περί «εκβιαστού», «συκοφάντη», «λιβελλογράφου» Βραχιολίδη, ας έρθουν να τις στηρίξουν και να τις αποδείξουν επίσημα.
Απολειφάδια του Νικολάου, μπολιασμένα με την νοοτροπία που είχε εκείνος τότε, όταν πρωτοβγήκε Δήμαρχος. Το 2002, λίγες ημέρες μετά την νίκη του στις δημοτικές εκλογές, είχε καλέσει τον Βραχιολίδη στο γραφείο του στην οδό Φανερωμένης και ενώπιον του τότε δικηγόρου του Χάρη Κοψαχείλη, του είπε: «Είσαι ο συκοφάντης και λασπολόγος του Χολαργού». Ό,τι λένε με πάθος σήμερα οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου. Μπολιασμένοι, δασκαλεμένοι. Ο Νικολάου, από τότε ρήμαξε τον Βραχιολίδη στις μηνύσεις. Δεν κατάφερε σε καμία να αποδείξει ότι ο Βραχιολίδης ήταν ...συκοφάντης. Σήμερα, έρχονται οι κουκουλοφόροι και αποκαλούν τον Βραχιολίδη με τα ίδια κοσμητικά επίθετα του Νικολάου.
Φτάνουν μάλιστα σε χειρότερα επίπεδα. Διασύρουν με αισχρές συκοφαντίες τον Βραχιολίδη ότι κέρδιζε τις δίκες με... παρακάλια, εκβιασμούς ή συμφωνίες κάτω από το τραπέζι! Έφτασαν στο σημείο δε, να μιλήσουν για συνάντηση σε ταβέρνα του Χολαργού, όπου,  δήθεν ο Ξύδης με τον Βραχιολίδη κανόνισαν να λήξει η υπόθεση της δίκης στο δικαστήριο!  Αισχρή συκοφαντία. Ο Βραχιολίδης είχε αθωωθεί ήδη δυόμισι μήνες  πριν από την συνάντηση της ταβέρνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκδήλωσης των Κουκή-Ξύδη, όπου είχαν προσκαλέσει και τον Βραχιολίδη. Συνάντηση που έγινε δυόμισι μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου! Στην ταβέρνα το ίδιο βράδυ, όλως τυχαίως εμφανίστηκε αργότερα, ο Νικολάου και κάθισε στο απέναντι τραπέζι!!!
Γι’ αυτό λέμε ότι οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου είναι απολειφάδια του Νικολάου!

Από σήμερα, επειδή τόλμησαν και έπιασαν στο στόμα τους τον γιο του Βραχιολίδη, θα μιλήσει μόνον η Δικαιοσύνη.  Εμείς δεν ξανασχολούμαστε μαζί τους. Είναι από την φύτρα τους αλητήριοι και συκοφάντες.  Θα ασχοληθεί πλέον μαζί τους μόνον η Δικαιοσύνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου