Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


“Δυστυχώς ως χριστιανοί και ως γένος, δεν διδασκόμεθα από τα λάθη και τις αμαρτίες μας. Επιστρέφουμε σαν τον σκύλο στον εμετό του και σαν το γουρούνι στον βόρβορο της λάσπης του». Το εκπληκτικό αυτό απόσπασμα από πρόσφατο κήρυγμα ιερέα, σε εκκλησία του Χολαργού, αποτελεί την πεμπτουσία αυτού που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Άλλωστε ο ιεροκήρυκας μέσα από ευαγγελική περικοπή μιλούσε αλληγορικά και μετέφερε τα όσα συνέβαιναν στα χρόνια του Χριστού στην σημερινή ζώσα ελληνική πργματικότητα. Οι Έλληνες ,παρά τα όσα τραγικά έχουν υποφέρει τα τελευταία δυόμισι χρόνια, παρά τις  αντισυνταγματικές περικοπές μισθών, συντάξεων (χρήματα τα οποία έχουν πληρώσει στο δημόσιο με τους αγώνες τους), παρά το ότι τα Μνημόνια κατέστρεψααν την ζωή τους και υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων γενεών, ξεπουλώντας την δημόσια περιουσία της χώρας, ετοιμάζονται να πάνε στις κάλπες ψηφίζοντας τους δυο κλασικούς πρεσβευτές και υπηρέτες των Μνημονίων. Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνουν σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις τον  πιο επαρκή αριθμό βουλευτών. 168 βουλευτές από την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να εκπροσωπήσουν την εθνική αντιπροσωπεία μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Τα γκάλοπ  λοιπόν λένε ότι ο Σαμαράς θα είναι ο νικητής των εκλογών και μαζί με τον Βενιζέλο (ΠΑΣΟΚ) θα σχηματίσουν ισχυρή-αυτοδύναμη κυβέρνηση! 
Ο Σαμαράς, ο δήθεν αντιμνημονιακός πολιτικός, είναι αυτός που δεσμεύτηκε με τις υπογραφές του στην Μέρκελ και στους δανειστές ότι θα τηρήσει απαρέγκλιτα ό,τι περιλαμβάνει το Μνημόνιο 2. Με πρώτα-πρώτα τα 14 δις ευρώ, νέα σφαγιαστικά μέτρα σε βάρος μισθωτών, συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών! Οι απολύσεις επίσης από το Δημόσιο θα είναι δραματικές.
Η εξαθλίωση και η εξαφάνιση του γένους των Ελλήνων είναι ο στόχος της Γερμανίας. Ό,τι δεν πέτυχε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θέλει να το πετύχει σήμερα, επιδεικνύοντας αβυσαλέο μίσος σε βάρος του ελληνικού λαού, χειρότερο και από αυτό που επεφύλασσε εναντίον των Εβραίων. Την ίδια ώρα, συνεχίζουν να τρομοκρατούν και να υποδεικνύουν στους Έλληνες να ψηφίσουν Σαμαρά. Γιατί γνωρίζουν ότι με τον Σαμαρά στην ηγεσία της χώρας, θα επιτύχουν τον σφαγιασμό των Ελλήνων. Θα ακούσουμε τους εχθρούς μας και τις υποδείξεις τους; Θα επιστρέψουμε σαν τον σκύλο στον εμετό του; Ή επιτέλους θα ενεργήσουμε κατά πώς  επιτάσσει το πατριωτικό καθήκον; Να πούμε ΟΧΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου