Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΔΙΑΚΟΠΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!

Ο ΑΡΧΙΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΛΑΣΠΗ 
ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ. 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ!
Ο νεαρός Μ. Χάλκος  ρίχνει λάσπη στον τοπικό τύπο, λέγοντας μέσα από την εφημερίδα "Αντίλογος" :  "...τους "εκδότες" και τους "δημοσιογράφους" που παριστάνουν πως κόπτονται για το καλό του Χολαργού, όταν διαχρονικά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους, με τις πολιτικές και "δημοσιογραφικές" κωλοτούμπες  για το... πέρα ως πέρα σάπιο σύστημα που λυμαίνεται, χρόνια τώρα, το Χολαργό...
Πρόκειται περί βρώμικης και αλητήριας συμπεριφοράς, η οποία επαναλαμβάνεται, θυμίζει δε "αλβανοσκοπιανή" τακτική. Όπως οι αλβανοσκοπιανοί επιδιώκουν τον μηδενισμό της ιστορίας μας και ρίχνοντας λάσπη, διεκδικούν οι μεν πρώτοι με τη μειονότητα της "τσαμουριάς", ελληνικά εδάφη, οι δε δεύτεροι την αρπαγή για λογαριασμό τους, την ιστορία  και το όνομα της Μακεδονίας, έτσι και ο Μ. Χάλκος, με λάσπη εναντίον του τοπικού τύπου,επιδιώκει να μηδενίσει το πολύτιμο έργο του και την διαχρονική προσφορά του στην πόλη του Χολαργού-Παπάγου. Συνάμα, είναι λυπηρό το γεγονός ότι ο αγαπητός Κώστας Δεληγιάννης ενώ μιλάει για συκοφάντησή του από τον Καραμανέα, την ίδια ώρα μέσα από την εφημερίδα του κατασυκοφαντεί συλλήβδην τον τοπικό τύπο, μέσω του αρχισυντάκτη του Μ. Χάλκου.  Βεβαίως, δεν είναι δυνατόν να περιμένει ο συκοφαντούμενος από την εφημερίδα του τοπικός τύπος να σταθεί αρωγός στην διένεξή του με τον Καραμανέα. Ο τοπικός τύπος ως μία γροθιά στέκεται απέναντι από τον "Αντίλογο" και τον υβριστή Μ. Χάλκο.
Αφού ο νεαρός επέλεξε αυτό τον ολισθηρό δρόμο της κατασυκοφάντησης του τοπικού τύπου, εμείς θα εκθέτουμε δημοσίως την απαράδεκτη όσο και ύποπτη ενέργειά του.

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ
Επισκεφτήκαμε το "στρατηγείο" της Δασοπροστασίας Χολαργού στον Υμηττό. Εκεί όπου οι εθελοντές δασοπυροσβέστες δίνουν καθημερινό αγώνα για την προστασία του βουνού μας. Στις εγκαταστάσεις τους, έχουν αναρτήσει ως ...εικόνισμα τις δράσεις του τοπικού τύπου υπέρ του Υμηττού και του φυσικού περιβάλλοντος. Αδιάψευστος λοιπόν μάρτυρας των αγώνων του τοπικού τύπου, είναι τα δημοσιεύματα και οι πρωτοβουλίες των εφημερίδων "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" και "30 Μέρες" σε πρώτο πλάνο και "Φωνή του Δημότη" ακολούθως.
Ιδού λοιπόν ποιες πρωτοβουλίες του τοπικού τύπου σηματοδοτούν το πολύτιμο έργο του για το περιβάλλον και τον Υμηττό:
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΛΑ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ
ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΟΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
Οι αγώνες του τοπικού τύπου και δη του "Παρατηρητή" κατά των διεκδικητών του Υμηττού, με τις καταπατήσεις και τους σχεδιαζόμενους αποχαρακτηρισμούς δημοσίων εκτάσεων, οδήγησαν τον Χρήστο Μαυρίκη σε δίκη, η οποία εκκρεμεί. Στην δίκη αυτή ουσιαστικός μάρτυρας είναι ο εκδότης του "Παρατηρητή" , οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις του οποίου οδήγησαν στο ακροατήριο την υπόθεση.
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ
ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Οι τίτλοι και τα συνεχή ρεπορτάζ δείχνουν το έργο και τον αγώνα του τοπικού τύπου. Ο αρχισυκοφάντης Μ.Χάλκος όμως, δηλώνει δημοσίως ότι ο τοπικός τύπος εκμεταλλεύεται διαχρονικά τον Χολαργό για να τα...τσεπώνει! Είναι ή δεν είναι αλητήρια η συμπεριφορά του;
100 ΝΕΑ ΔΕΝΔΡΑ ΡΙΖΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΥΜΗΤΤΟ
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΥΡΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ
Ο Τοπικός Τύπος ανέλαβε πρωτοβουλία δενδροφύτευσης πριν από μερικά χρόνια. Κάτι που θα επαναλάβει σύντομα. 100 νέα δένδρα φυτεύτηκαν στον πληγωμένο από τις φωτιές Υμηττό. Πού ήταν τότε ο Μ. Χάλκος; Συνέτασσε τις συκοφαντίες του προφανώς!.
ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ
ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
Οι πρωτοβουλίες του "Παρατηρητή" προς το ΥΠΕΧΩΔΕ αλλά και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την απαγόρευση εισόδου στον Υμηττό, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο εμπρησμών, όπως επίσης και η έγκαιρη αποκάλυψη για τις προθέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος να δημιουργήσει στο βουνό μας (πάνω από του Παπάγου), Συνεδριακό Κέντρο, απέτρεψαν τα χειρότερα...

ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΑΣ-ΣΒΗΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΑΜΕ
ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΣΤΕΙΛΕ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Με συνεχείς παρεμβάσεις του, ο τοπικός τύπος ανάγκασε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να στείλει φαντάρους για περιπολία στον Υμηττό. Το ΥΠΕΘΑ αντέδρασε με καθυστέρηση, αφού ήδη είχαν καεί αρκετά στρέμματα. Εμείς προειδοποιούσαμε από καιρό. Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του τοπικού τύπου στην αποτροπή του ράλι Ακρόπολις, το οποίο η ΕΛΠΑ με την διοργανώτρια επιτροπή είχε κανονίσει ερήμην όλων, να διεξαγάγει μέσα στο δάσος του Υμηττού. Η παρέμβαση του τύπου το απέτρεψε.


Πού ήταν ο συκοφάντης του τύπου, Μ. Χάλκος σε όλα αυτά τα γεγονότα; Έπαιζε μπιλιάρδο; 
Μάλλον, να σας πούμε εμείς πού ήταν: Σε νεαρότερη ηλικία, αγωνιζόταν για την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, μια και ήταν από τους διαπρύσιους υποστηρικτές της δημιουργίας του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδί! ΝΑΙ, προτιμούσε την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, αρκεί να γινόταν το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, του Παναθηναϊκού, στους πρόποδες του Υμηττού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου