Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΞΥΔΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΥΠΕΡ ΣΑΜΑΡΑ!

ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΜΑΡΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ", ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ!!!
η ξεφτίλα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Το πουλάκι μάς κελάηδησε το πιο ...πικρό τραγούδι! Την ερχόμενη Τετάρτη (7.00 μ.μ.), οι κ.κ. Ξύδης-Νικολάου προβαίνουν σε κοινή εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στο Δημαρχείο Χολαργού, προκειμένου να στηρίξουν τον Αντώνη Σαμαρά για Πρωθυπουργό. Στην εκδήλωση αυτή καλούν-επιστρατεύουν  στελέχη της Ν.Δ. ώστε να ...αγωνιστούν όλοι μαζί για τον Σαμαρά! Τον μεγάλο...ηγέτη! Ναι. αυτόν που υπέγραψε και με τα δύο χέρια ό,τι του ζήτησε η Μέρκελ για να εξαθλιώσει τους Έλληνες!
Ο Σαμαράς, αν μη τι άλλο πέτυχε να συνενώσει τους σφοδρούς αντιπάλους Νικολάου-Ξύδη οι οποίοι είναι αντίπαλοι και εντός και εκτός δημοτικών συμβουλίων, στα δικαστήρια!
Είδες ο Σαμαράς; Σε αυτή την εκδήλωση καλούνται και τα στελέχη της Ν.Δ. να συμπορευτούν όλοι στην προσπάθεια Ξύδη-Νικολάου για την υπερψήφιση Σαμαρά και την...σωτηρία του έθνους!
Ο κ. Αναγνωστόπυλος τι θα κάνει τώρα; Εάν η πρόσκληση απευθύνεται και στον ίδιο;
 Σύμφωνα όμως με όσα μας απάντησε, οι φήμες είναι ανυπόστατες και τον προσβάλλουν βαθύτατα. Εμείς τον προσβάλλουμε, που είπαμε αλήθειες ή η κοινή συνάντηση Ξύδη-Νικολάου στην οποία μπορεί να είναι προσκεκλημένος και ο ίδιος;  Θα πει "όχι" ο κ. Αναγνωστόπουλος; Και αυτό το "όχι" πώς θα το ερμηνεύσουν οι κ.κ. Ξύδης-Νικολάου και κυρίως πώς μπορεί να το ερμηνεύσει ο Σαμαράς, στα αυτιά του οποίου ενδεχομένως να φτάσουν οι όποιες παρασπονδίες; Εφόσον λοιπόν ο κ. Αναγνωστόπουλος δηλώνει πιστός στον κ. Σαμαρά και όχι ρίψασπις, τι θα κάνει; Θα παρευρεθεί στο προσκλητήριο που σαλπίζουν οι Ξύδης-Νικολάου; 
Απ'όσο πάντως γνωρίζουμε, ο κ. Αναγνωστόπουλος ήταν παρών σε ένα άλλο προσκλητήριο, αυτό της υποψήφιας Εύης Φώτου. Τότε λοιπόν ήταν παρών ο κ. Αναγνωστόπουλος και καθόταν σχετικά κοντά και με τον κ. Νικολάου και με τον κ. Ξύδη. Τώρα λοιπόν, γιατί νιώθει βαθύτατα προσβεβλημένος;


Εμείς όμως θα θέσουμε πιο σοβαρά θέματα: ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Τ.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ; Αυτός είναι ο ρόλος του Δημάρχου κ. Ξύδη; Να είναι βαστάζος -τοποτηρητής του Σαμαρά; Αρμόζει σε έναν δήμαρχο να παίζει τον ρόλο του κομματάρχη; Και μάλιστα να διοργανώνει ως αρχηγικό κομματικό στέλεχος, ψηφοθηρική εκδήλωση υπέρ του Σαμαρά; 
Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα και εμείς όχι μόνο τα αποκρούουμε μετά βδελυγμίας αλλά θα είμαστε απέναντί σας! Εσάς, ο Σαμαράς μπορεί να σας ενώνει, εμάς όμως μας χωρίζει.  
Ο Σαμαράς αποτελεί έναν δωσιλογικής αντίληψης πολιτικό, έναν καταστροφέα. Διέλυσε την παράταξή του και από αντιμνημονιακός εξελίχθηκε σε μνημονιάκια, με υπογραφές υποταγής στην Μέρκελ. Υπογραφές, που υποθηκεύουν το μέλλον της Ελλάδας και των επόμενων γενιών, για να γίνει Πρωθυπουργός ο Σαμαράς! Ε, όχι και να βγαίνουν από πάνω οι κ.κ. Νικολάου-Ξύδης να στρώνουν το χαλί στον Σαμαρά! Ας τον αφήσουν να βγάλει μόνος του τα κάστανα από την φωτιά. Εσείς τι δουλειά έχετε; Και ειδικά ο Δήμαρχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου