Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΛΗΣΤΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ.


ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΛΗΣΤΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ.

Συντάχθηκε απο τον/την Kagkelaria Στις 03 Ιουνίου 2012 - 12:59.
ksilokopisan-ilikiomeno
Κακοποιοί-κτήνοι ξυλοκόπησαν με απίστευτη αγριότητα  έναν δυστυχή ηλικιωμένο για να του πάρουν τις οικονομίες του μέσα στο σπίτι του, στο Νέο Κρίκελο κοντά στη Λαμία.
Σύμφωνα με το Lamiareport, στις 6:00 το πρωί ο αδελφός του, που μένει δίπλα, άκουσε βογγητά και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε την πόρτα του αδελφού του ανοιχτή και τον ίδιο πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα αίματα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο.
Ο δύστυχος ηλικιωμένος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση διότι διαπιστώθηκε ότι  εκτός από τα σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, είχε σπασμένα πλευρά και μάλιστα κάποιο από αυτά του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και είχε εσωτερική αιμορραγία.  

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάφερε να ψελλίσει σε συγγενικό του πρόσωπο, ότι οι ληστές είχαν όπλα και μιλούσαν Αλβανικά.
Η άγρια ληστεία παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με την ληστεία, που έγινε πριν 10 ημέρες σε ένα άλλο χωριό της Φθιώτιδας, τον Τυμφρηστό, όπου και εκεί οι ληστές με τα Καλάσνικοφ είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη, μπροστά στη σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου