Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝO- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Εξελίξεις είχαμε πριν από μερικές ημέρες, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού στην οποία περευρέθη η εκπρόσωπος της εταιρείας NOTRADITIONAL κα Μαρία Ν. Λυσικάτου. Ζήτησε προ ημερησίας διατάξεως, να θέσει υπόψιν του Δ.Σ. τις προτάσεις της εταιρείας για συμμετοχή της στον διαγωνισμό ενοικίασης του δημοτικού κινηματογράφου κατά την θερινή περίοδο. Η βασική, δελεαστική πρόταση της  NOTRADITIONAL που τέθηκε στο τραπέζι, ήταν η μείωση του εισιτηρίου σε 5 & 3euro, αντί 6 & 4euro που είχε το εισιτήριο η προηγούμενη σύμβαση. Θεωρώντας ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των δημοτών, αποτελώντας ταυτόχρονα σοβαρή κοινωνική υπηρεσία του ΔΟΠΑΠ , ζήτησε να ληφθεί σοβαρά υπόψιν από το Δ.Σ. και να της κατακυρωθεί ο διαγωνισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που συνεζητείτο το θέμα, εισήλθε απρόσκλητος στην αίθουσα ο προηγούμενος πλειοδότης, ο οποίος δημιούργησε λεκτικό επεισόδιο και του ζητήθηκε να αποχωρήσει.
Σημειωτέον, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και με όσα γνωρίζουμε από την Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ , μέχρι πριν από λίγες ημέρες δεν είχε κατατεθεί νέα προσφορά από τον προηγούμενο πλειοδότη της επιχείρησης "Δημοτικός-Θερινός Κινηματογράφος Χολαργού". 
Εντός της εβδομάδος αναμένονται οι τελικές εξελίξεις, οπότε και θα γνωρίζουμε οριστικά σε ποια από τις δύο εταιρείες θα ανατεθεί η διεύθυνση της επιχείρησης για το φετινό καλοκαίρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου