Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗ"


"Κύριε, Διευθυντά,

Επ’ αφορμήν του άρθρου σας «ΞΥΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ;;;» οφείλω να σας ενημερώσω ότι τα όσα γράφετε και αφορούν στο πρόσωπό μου, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Μάλιστα, θεωρώ ότι με προσβάλετε βαθύτατα, όταν γράφετε ότι θα παραβρεθώ σε συνάντηση-γεύμα με τον Ξύδη και ενδεχομένως τα στελέχη του…

Σας ενημερώνω ότι καμία διάθεση δεν έχω να συνεργαστώ καθ’ οιονδήποτε τρόπο με ανθρώπους που κέρδισαν τις εκλογές, διαδίδοντας ότι δήθεν οι "Ενεργοί Δημότες" χρέωσαν το Δήμο με 25 εκατομμύρια Ευρώ, ότι είμασταν παράνομοι, παράτυποι, κλέφτες και απατεώνες, αλλά κυρίως με ανθρώπους που έβλαψαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ το στενό πυρήνα της οικογενείας μου.

Δεν μπορείτε να μπλέκετε σε τέτοιες ανίερες συνεργασίες ανθρώπους τίμιους, αξιοπρεπείς και κυρίως, ανυποχώρητους στις θέσεις, στις αρχές και στις αξίες τους. Ο Νικολάου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, άλλωστε είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Ξύδη και όλους όσοι τον πρόδοσαν και τον ξεπούλησαν για τα οφίτσια και ένα κομμάτι ψωμί.

Στην ενδεχόμενη απάντησή σας ότι απλά αναπαρήγατε μία φήμη, θα σας απαντήσω ότι το πουλάκι σας λέει ψέμματα και προτείνω να το κόψετε ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά εμένα και τους πάρα πολλούς Ενεργούς Δημότες που συμφωνούν απολύτως με τις θέσεις μου σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, σας ενημερώνω ότι θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη Νέα Δημοκρατία, όπως κάναμε και στις εκλογές τις 6ης Μαΐου, τόσο διότι δεν είμαστε ριψάσπιδες, όσο και για να αποφευχθεί η καταστροφική έξοδος της χώρας από το Ευρώ. Δυστυχώς, η χώρα βρίσκεται σε μονόδρομο και η αντιδραστική ψήφος δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ανθρώπους σοβαρούς και σκεπτόμενους που κόπτονται για το καλό της πατρίδος.

Τέλος, θέλω να διαψεύσω τα όσα γράφετε για τον Ξύδη, καθώς άπαντες γνωρίζουν ότι στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές ουδέποτε είχε λάβει σαφέστατα θέση υπέρ του Αντώνη Σαμαρά, όπως είχε κάνει ο υποφαινόμενος και πλήστοι άλλοι Χολαργιώτες-στελέχη της Ν.Δ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη δημοσίευση,
Άγγελος Γ. Αναγνωστόπουλος
Τ. Αντιδήμαρχος Χολαργού"

Σχόλιο-απάντηση "Παρατηρητή": Ευχαριστούμε για την διορθωτική διευκρίνηση που κάνετε, την οποία και δημοσιεύουμε. Κατ' αρχήν δεν πρέπει να προσβάλλεστε από το συγκεκριμένο αθώο παραπολιτικό σχόλιο και θα σας εξηγήσουμε τους λόγους αμέσως παρακάτω, μέσα από την δική σας απάντηση.
Tο παραπολιτικό σχόλιο προέρχεται από δύο πηγές-πουλάκια, τα οποία λέτε ότι πρέπει να  κόψουμε "σύριζα". 
Τα όσα μας μετέφερε η πηγή μας δεν είναι αναληθή στα εξής σημεία:
1. Περιμένετε την επόμενη ανάρτηση και θα δείτε ότι η πηγή μας-πουλάκι όχι μόνον δεν πρέπει να το κόψουμε σύριζα αλλά να το βάλουμε να μας κελαηδήσει κι'άλλο.
2. Ο κ. Νικολάου, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι κινείται με δικούς τους ανθρώπους και με τον κ. Ξύδη για να στηρίξει τον Σαμαρά, χωρίς βέβαια να  επιβεβαιώσει για την συνάντηση στην οποία περιλαμβάνεται και το όνομά σας. Εάν εσείς δεν συμπεριλαμβάνεστε σε αυτούς τους ανθρώπους, σεβαστοί οι λόγοι που επικαλείστε και διαψεύδετε το παραπολιτικό σχόλιο, μόνο ως προς αυτό το σημείο. Θα δείτε όμως στην επόμενη ανάρτηση ότι μάλλον θα μας δικαιώσετε και σε αυτό.

Για να δούμε όμως, γιατί προσβάλεστε ειδικά για το παραπολιτικό σχόλιο; Λέτε ότι δεν "μπορείτε να μπλέκετε σε τέτοιες ανίερες συνεργασίες ανθρώπους τίμιους, αξιοπρεπείς και κυρίως, ανυποχώρητους στις θέσεις, στις αρχές και στις αξίες τους". Δεχόμαστε απόλυτα ότι και τίμιος είστε και αξιοπρεπής και ανυποχώρητος στις θέσεις, στις αρχές και τις αξίες σας. Την  ίδια ώρα όμως, λίγες αράδες πιο κάτω, λέτε ότι  στηρίζετε με όλες σας τις δυνάμεις τη Νέα Δημοκρατία, όπως κάνατε και στις εκλογές τις 6ης Μαΐου, διότι δεν είσαστε ρίψασπις!!!
Δεν προσβάλεστε όμως από τον ρίψασπι Σαμαρά, ο οποίος υπέγραψε με τα δύο χέρια το Μνημόνιο θανάτου της Ελλάδος, μπροστά στην Μέρκελ; Στηρίζετε με όλες σας τις δυνάμεις αυτόν που μόνον ανυποχώρητος δεν υπήρξε στις θέσεις του και η ιστορία τον έχει ήδη καταγράψει ως δωσίλογο και άνθρωπο που στραγγάλισε την Ελλάδα και τους Έλληνες μέσω της υπαγωγής του χρέους μας στο αγγλικό δίκαιο; Δεν προσβάλλεστε από τον Σαμαρά που έβαλε την υπογραφή του στο PSI με το οποίο καταληστεύθηκαν οι περιουσίες των ομολογιούχων του δημοσίου; Δεν προσβάλλεστε από τις δωσιλογικές υπογραφές Σαμαρά σε όλα τα υπόλοιπα που περιελάμβανε το PSI και διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα πανεπιστήμια κ.λ.π.;
Και θα πάτε, ως ανυποχώρητος που είστε, να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις τον ρίψασπη και αναξιοπρεπή πολιτικό Σαμαρά, που με την πόλιτική του ξεφτίλισε το κόμμα που ίδρυσε ο Κων/νος Καραμανλής; Αυτός που συμμαχεί και με τον διάολο, που υπογράφει τα πάντα στην Μέρκελ προκειμένου να γίνει Πρωθυπουργός; Και προσβάλλεστε με το παραπολιτικό σχόλιο του "Παρατηρητή" για το οποίο τελικά δικαιώνεται; 
Διαβάστε σε λίγο την επόμενη ανάρτηση για να δείτε πώς δικαιώνεται το ...πουλάκι μας, το οποίο θα το βάλουμε να κελαηδήσει και πάλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου