Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ - Δ.Ο.Π.Α.Π = ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ;;;


Καταγγέλλουμε από αυτή την εφημερίδα τους ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι ευθύνονται για την διαιώνιση της κρίσης στην αγορά, μια και αρνούνται να προσαρμόσουν τις απαιτήσεις τους στα νέα οικονομικά δεδομένα της αγοράς. Πολλοί από αυτούς τους ιδιοκτήτες ακινήτων, αρνούνται να κατεβάσουν τις τιμές των μισθίων τους, με αποτέλεσμα οι μισθωτές των ακινήτων να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα και να βάζουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους. Και όχι μόνον αυτό: Χρωστάνε νοίκια στους ιδιοκτήτες των ακινήτων, οι οποίοι μπορεί να τους σύρουν στα δικαστήρια και να τους χώσουν και φυλακή!

Έλα όμως που τη νοοτροπία των ιδιοκτητών ακινήτων ζήλωσαν και ξεπέρασαν στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού: 
1. Το δημοτικό αναψυκτήριο Χολαργού μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό κατοχυρώθηκε στους κ.κ. Μαγδαληνό-Αθανασίου έναντι μηνιαίου μισθίου 13.000 ευρώ! Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, σήμερα  χρωστάνε 77.000 ευρώ σε νοίκια!!! Τα οποία ο δήμος δεν κατεβάζει, επειδή όπως λέει, το μισθωτήριο έγινε το 2011 και δεν του δίνει τέτοια δυνατότητα ο νόμος!!! Τα 77.000 ευρώ  οι Μαγδαληνός-Αθανασίου καλούνται να τα πληρώσουν σύν το τρέχον μηναίο μίσθιο! Εάν οι άνθρωποι δεν μπουν φυλακή θα οφείλεται στην... γενναιοδωρία του Ξύδη! Διότι όση δουλειά και να έχουν, με τους καφέδες και τα τοστ, δεν μπορεί να πληρώσουν τέτοια τρελά ποσά!
Η υπόθεση όμως των τρελών ενοικίων, από πλευράς Δήμου Παπάγου-Χολαργού έχει και συνέχεια.
2. Προ δύο ημερών είχαμε πλειοδοτικό διαγωνισμό στο δημοτικό κυλικείο στα γήπεδα 5Χ5 στο νταμάρι (φωτό).
Κρατηθείτε στις θέσεις σας. Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός είχε τιμή αφετηρίας τα 1.000 ευρώ μηνιαίως!!! Ενώ ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της επιχείρησης Παύλος Μπουγάς κατέβαλε μηνιαίο μίσθωμα 700 ευρώ, οι φωστήρες του ΔΟΠΑΠ αντί να ξεκινήσουν τον διαγωνισμό από τα 700 ευρώ  ή ακόμη χαμηλότερα, όρισαν τιμή αφετηρίας  τα 1000 ευρώ!!! Θου Κύριε!!!
Κρατηθείτε στις θέσεις σας, γιατί υπάρχει συνέχεια: Στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι κ.κ. Βασιλάκης, Δίπλας και Πετράκης. Ο πρώτος έδωσε προσφορά 1300 ευρώ μηνιαίο μίσθωμα, ο δεύτερος 1700 ευρώ και ο τρίτος, ο οποίος κέρδισε τον διαγωνισμό έδωσε 3510 ευρώ μηνιαίο μίσθωμα!!!
Ναί, ο κ. Πετράκης κέρδισε (!) το εικονιζόμενο κυλικείο με μηνιαίο μίσθιο 3510 ευρώ!!!

Πάνω στο βουνό, στα κατσάβραχα, πώς θα βγάζει τόσα χρήματα για να δίνει 3510 ευρώ κάθε μήνα στον ΔΟΠΑΠ;;;
Ρε παιδιά, εσείς καταλαβαίνετε από κρίση ή ενεργείτε ως μαυραγορίτες; Όπου πάει η τιμή, στου διαόλου τη μάνα, αρκεί να μπουν λεφτά στα ταμεία του Δήμου; 
Θα μπουν όμως και φυλακή κάποιοι άνθρωποι στο τέλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου