Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ 
ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ!

Νομίζετε ότι η χώρα βρίσκεται ενώπιον εθνικού διχασμού λόγω οικονομικής κρίσης; Υπάρχουν και εξαιρέσεις.  Εδώ στην περιοχή Παπάγου-Χολαργού έντονος είναι ο φόβος ότι μπορεί να χυθεί αίμα ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων των δύο γειτονικών κοινοτήτων! Τι και αν ο «Καλλικράτης» τους ένωσε; Τρίχες! Το μίσος και η αντιπαλότητα μεγάλωσαν. Πέρσι είχαμε τα  επεισόδια και έκτροπα στο εφηβικό μπάσκετ μεταξύ των δύο σωματείων Παπάγου- Χολαργού. Φέτος υπάρχει φόβος ότι θα χυθεί αίμα στο ποδόσφαιρο. Δεν το λέμε εμείς. Προλειαίνουν το έδαφος οι μεταξύ των δύο ομάδων ανακοινώσεις. Το λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις, μέλη των συλλόγων!
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Παπάγου ανέβηκε φέτος κατηγορία και θα αγωνίζεται μαζί με τον ΟΦΧ στην Α’ Αθηνών!
Διαβάστε πρώτα την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Παπάγου με την ευκαιρία της εορτής του Συλλόγου για την άνοδό της στην Α’ Αθηνών και διαβάστε μετά την απάντηση του Δ.Σ. του Ο.Φ.Χολαργού.

"Xωρίς «Μισθοφόρους»
Χωρίς «Μονοχρονίτες  Περιπλανώμενους Μάγους»
Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 7.00μ.μ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!
ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΤΡΕΛΛΟΙ» ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΝΕΕΣ «ΦΟΥΡΝΙΕΣ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ...
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ
ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ!!!"
Στο τέλος της ανακοίνωσης με  στυλό είχαν γράψει: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΧΟΛΑΡΓΕ
Ακολουθεί η...

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φιλάθλους  του Χολαργού για την προκλητική συμπεριφορά κάποιων «φιλάθλων» της ομάδας του Παπάγου. Όπως βλέπετε στα συνημμένα χαρτιά πέταξαν τις ανακοινώσεις της γιορτής που πραγματοποιούν στου Παπάγου στα γραφεία του Συλλόγου με προειδοποιητικά συνθήματα εναντίον των Χολαργιωτών. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του Χολαργού να είναι σε επαγρύπνηση για προκλητικές ενέργειες από τους «φιλάθλους» του Παπάγου. Όσον αφορά τις εξωαγωνιστικές προκλήσεις , εμείς δηλώνουμε ότι θα είνα χαρά μας που θα είμαστε αντίπαλοι στην αγωνιστική περίοδο 2012-2013 με την ομάδα του Παπάγου και ελπίζουμε ότι οι φίλαθλοι του Χολαργού θα δείξουν το ήθος που διέπει τον κόσμο μας εδώ και πολλά χρόνια. Φαίνεται όμως ότι οι «Καλλικρατικοί συνδημότες» δεν έμαθαν τίποτα από τα επεισόδια που έγιναν τον περασμένο χειμώνα ανάμεσα στα εφηβικά τμήματα των ομάδων basket και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε, αλλά δηλώνουμε πλέον και απερίφραστα  ότι δεν νοιώθουμε και «συνδημότες». 
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Χολαργού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου