Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ...



Tη νύχτα του Σαββάτου-ξημερώματα της Κυριακής (17/6) των εκλογών, φασιστοειδή ανθρωπάκια της νύχτας, πανικόβλητα και χολωμένα από την εκτίναξη της επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στο Δήμο μας, διέρρηξαν το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Περικλέους στο Χολαργό, έκλεψαν τις σημαίες και τα εκλογικά πανό και το βανδάλισαν, γράφοντας συνθήματα και σκίζοντας τις αναρτημένες αφίσες.

Βλακώδη συνθήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ έγραψαν και στον περίβολο του 2ου εκλογικού διαμερίσματος στου Παπάγου, καθώς και στην είσοδο των  γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Χολαργό.

Οι δράστες αυτών των ενεργειών έβαλαν και υπογραφή : «ΟΝΝΕΔ» (νεολαία της Νέας Δημοκρατίας). Επειδή δεν θεωρούμε πως η υπογραφή αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για τους δράστες, ούτε πως μία τέτοια συμπεριφορά κατευθύνεται “επισήμως” από την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ ή της Ν.Δ., καλούμε την Τ.Ο. της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας Παπάγου-Χολαργού να πάρουν θέση και να στιγματίσουν δημόσια αυτές τις ενέργειες.

Είναι προφανές ότι τους δράστες ενόχλησε η εκτίναξη της κοινωνικής και πολιτικής απήχησης του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στην τοπική μας κοινωνία, ήδη από τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως, η επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκε περαιτέρω στις 17 Ιουνίου, φτάνοντας τις 6.457 ψήφους, που αποτελούν το 23,13% του συνόλου των ψήφων στο Δήμο μας. Να περιμένουν δε, ότι με την άθλια πολιτική των μνημονιακών κομμάτων, και την μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, η επιρροή του στο λαό θα συνεχίσει να διευρύνεται, κόντρα στις υστερικές επιθέσεις των υπηρετών των μνημονίων και της Μέρκελ.

Τέλος θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε, ότι όσοι προκαλούν και υποδαυλίζουν κλίμα φόβου, συνήθως εισπράττουν τις συνέπειες του πρώτα απ’ όλους οι ίδιοι. Διότι η καλλιέργεια του φόβου ως πολιτικού εργαλείου είναι ο κυριότερος ψυχολογικός τροφοδότης των φασιστικών και ολοκληρωτικών συμπεριφορών.

Ας γνωρίζουν όλοι λοιπόν, ότι αυτές οι άθλιες πρακτικές δεν μας φοβίζουν και ότι θα εισπράξουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν στο φως της μέρας.


syrizahol.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου