Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Νύχτες τρόμου στην "Καμπούλ" των Αθηνών

Ληστείες κι επιθέσεις στις ρημαγμένες γειτονιές της Αθήνας
Νύχτες τρόμου στην  

Οι Έλληνες στενάζουν υπό το καθεστώς τρόμου και βίας που επικρατεί στην υπό κατάληψη των λαθρομεταναστών Αθήνα. Το Σάββατο το βράδυ πραγματοποιήθηκε σωρεία επιθέσεων και ληστειών. Συγκεκριμένα, στις 21:00 χθες βράδυ, στην Αγία Παρασκευή, επτά άτομα, τα οποία σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αλλοδαποί, επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους, 14-15 ετών, οι οποίοι έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα τους, τους ακινητοποίησαν, τους άρπαξαν τα ποδήλατα και τα κινητά τους τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν. Αντιμέτωποι με 25 άτομα ήρθαν δύο άνδρες τη νύχτα στη Δραπετσώνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, αφού τους χτύπησαν, τους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα καθώς και προσωπικά τους έγγραφα.Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ οι δράστες εγιναν καπνός. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αν. Τσόχα και Δ. Σούτσου, στην Αθήνα, 15 άγνωστοι χτύπησαν έναν περαστικό και του άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν πάνω του, το κινητό του τηλέφωνο καθώς και προσωπικά του έγγραφα.
Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην λεωφόρο Κηφισίας 51 στους 
Αμπελόκηπους, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε σπιτι, ιδιοκτησίας δύο νεαρών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.  Στις 3:36, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε σπίτι, στη Νέα Ερυθραία. Με την απειλή των όπλων τους άρπαξαν 2.500 ?, 2 κινητά τηλέφωνα, 2 πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά του αυτοκινητου του ηλικιωμένου ζευγαριού με το οποίο εξαφανίστηκαν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Μενίδι, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε φαστ-φουντ και με την απειλή των όπλων τους άρπαξαν άγνωστο μέρχι στιγμής χρηματικό ποσό. Και η λίστα συνεχίζεται.... Ως πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου