Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Κρυμμένοι μέσα στην κουκούλα και στο λαγούμι τους, συνεχίζουν να κάνουν τους τιμητές και να ... παραδίδουν μαθήματα ανδρισμού! Ρε είστε αντράκια της φακής, το είπαμε. Εσείς ξέρετε ποιον χτυπάτε: τον Βραχιολίδη. Είστε όμως κουκουλοφόροι, κρυμμένοι σε λαγούμια. Μπατζάκια δεν φοράτε ρε, να βγείτε έξω;
Εσείς καγχάζετε  με τις διώξεις Βραχιολίδη, αλλά σας πληροφορούμε ότι όλοι αυτοί που μας έχουν μηνύσει και εναγάγει, φοράνε παντελόνια. Μας κυνηγάνε έως θανάτου με μηνύσεις και αγωγές αλλά ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Εσείς, που πασχίζετε να παραδώσετε μαθήματα ηθικής, τάξεως και αντρίκιας στάσης, για το μόνο που μπορείτε να επαίρεστε είναι για την ...επισκεψιμότητα που έχετε! Αυτοηδονίζεστε μπροστά στον καθρέφτη και από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν κάνετε τίποτε άλλο, από το να λέτε "είμαστε πρώτοι. Να, το λέει και ο...καθρέφτης της alexa". 
Καθρέφτη -καθρεφτάκι μου...  
Δείτε τι έγραφαν προ ημερών οι ίδιοι οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου:
"1) Το Κλισισκόπιο πήρε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, στις 18 Απριλίου 2012, όταν ασχολείτο με κάτι σαχλαμάρες της Ευαγγελοπούλου".
Πήραν την πρώτη θέση γιατί ...ασχολήθηκαν με κάτι σαχλαμάρες της Ευαγγελοπούλου! Μα δεν γράφουν και τίποτε άλλο. Μόνον σαχλαμάρες. 
Και η alexa τους έδωσε το παράσημο των ...πέντε δακτύλων! 


Υ.Γ. Ποιος παραδέχτηκε ότι τον συκοφαντήσαμε ρε; Μιλάτε εξ'ονόματος των Δεληγιάννη-Αρώνη;  Είπαν οι ίδιοι ότι τους συκοφαντήσαμε; 
Μόνον εσείς οι κουκουλοφόροι το λέτε. 
Για το αν έκαναν ή όχι αρνητική αναφορά για σας, καλύτερα να ξαναδιαβάσετε τα σχόλιά μας, όπου φαίνεται πως στερέψατε από επιχειρήματα. Μέχρι και από μόνοι σας... αδειάζετε το blog σας. ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟΙ...Κουκουλοφόροι!



ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!




ΤΟΥΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΜΕ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου