Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΕΝΤΟΛΗ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, "ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ο ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΣ"

 ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΑΡΧΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Η ιστορία του Θερινού κινηματογράφου Χολαργού αποκτά χαρακτηριστικά θρίλερ! Όπως πληροφοφούμαστε, δόθηκε εντολή στην νυν ιδιοκτήτη του κυλικείου του δημοτικού σχολείου, να τα...μαζέψει και να φύγει από τον χώρο, ο οποίος παραδίδεται στα χέρια του πλειοδότη του δημοτικού θερινού κινηματογράφου Πέτρου Αποστόλου! 

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του κυλικείου Νίκος Μαγδαληνός, ισχυριζόμενος ότι έχει στα χέρια του συμφωνητικό το οποίο δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να τον ξηλώσει, είναι αποφασισμένος να πάει την υπόθεση ακόμη και σε εισαγγελέα. Εμείς ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική.  Πάντως, δεν πρέπει να δίνεται η εντύπωση ότι ο Δήμος στρώνει με το έτσι-θέλω το χαλί στον κ. Αποστόλου, διώχνοντας ακόμη και τον νόμιμο ιδιοκτήτη του Κυλικείου. Ρωτάμε: Είναι αλήθεια ότι υπάρχει   γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας του δήμου προς την Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, σύμφωνα με την οποία ο ΔΟΠΑΠ δεν έχει το δικαίωμα να νοικιάσει το κυλικείο του σχολειου στον κ. Αποστολου, και ότι ο μόνος που μπορεί να το λειτουργεί ειναι ο κ. Μαγδαληνός; Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, πώς μπορεί ο ΔΟΠΑΠ να αγνοεί την νομική υπηρεσία και να κάνει το κέφι του κ. Αποστόλου;Επίσης, έχουμε να υποβάλλουμε μερικά ακόμη ερωτήματα:

Στο όνομα του κοινωφελούς σκοπού του Δημοτικού Κινηματογράφου, το ποσό που καταβάλλει ο ιδιώτης στον Δήμο, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Αποστόλου,  τι ακριβώς καλύπτει;
Ο κ. Αποστόλου δηλαδή, πληρώνει και ενοίκιο του χώρου που εκμεταλλεύεται;
Πληρώνει νερό για καθαριότητα και ηλεκτρικό ρεύμα;
Πληρώνει επισκευές του χώρου ή τυχόν φθορές αυτού; Ή όλα τα παραπάνω τα πληρώνει ο δημότης;
Μήπως τελικά έχουμε δίκιο όταν λέμε ότι ο ήλιος και το χρήμα, είναι για τον κ. Αποστόλου; Λότο κέρδισε;
Ο άνθρωπος να κάνει την δουλειά του και του ευχόμαστε να έχει καλές δουλειές, αλλά όχι επί ζημία των υπολοίπων! Ο ήλιος πρέπει να φέγγει για όλους. Έτσι δεν είναι;
Πρωτίστως, ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος,  πρέπει να υπάρχει και να λειτουργεί προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών και όχι κυρίως προς όφελος ιδιωτών. Διότι η συγκεκριμένη υπόθεση όπως στήνεται, μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε πολλές αμφιβολίες και να πιστεύουμε ότι λειτουργεί με το στανιό για τον κ. Αποστόλου. 
Το "εγέρθητι και μάζεψέ τα από το κυλικείο για να μπει ο Αποστόλου", μας κάθεται στο λαιμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου