Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο...ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!


Απίστευτο! Ο Βύρων Πολύδωρας επεστράτευσε μέχρι και τον ιστορικό Πλούταρχο για να στηρίξει τον Α. Σαμαρά!

Ο Βύρων Πολύδωρας, γνωστός για τους έντιμους αγώνες που έχει δώσει επί δεκαετίες στην πολιτική σκηνή, είτε υπηρετώντας το κόμμα είτε τον λαό, εκτίθεται δημοσίως με επιστολή στήριξης και...πανστρατιάς για την «υπερψήφιση της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι στον αγώνα του υπέρ Σαμαρά, ο κ. Πολύδωρας επιστρατεύει και τον μεγάλο ιστορικό,  βιογράφο και δοκιμιογράφο Πλούταρχο, προκειμένου να πείσει ότι η επιλογή της Ν.Δ. είναι αυτή που θα... σώσει την Πατρίδα!!!
Ιδού η βρίθουσα από ανακρίβειες ή μισές αλήθειες επιστολή του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, η οποία θα σχολιαστεί αμέσως παρακάτω:



 Αθήνα 6.06.2012
Ο μέγας Δελφικός μύστης  και δάσκαλος της ηθικής, ο Πλούταρχος, έλεγε: «Η άγνοια του κακού εμποδίζει τον άνθρωπο να δει και ν’ακολουθήσει συνειδητά το καλό» . Σαν να μιλούσε για το σήμερα. Δεν μπορώ ν’ αφήσω τους συμπολίτες μου ανειδοποίητους. Σας ειδοποιώ λοιπόν. Μήν αγνοείτε το κακό που απειλεί την Πατρίδα μας εάν γίνει το μέγα λάθος  στις 17 Ιουνίου. Και θα είναι λάθος –ίσως και μοιραίο- εάν δεν υπερψηφισθεί η Ν.Δ. είτε από θυμό είτε από δικαιολογημένη για τα χίλια μύρια αγανάκτηση.  Δεν είναι το αλάνθαστο ή το ιδεώδες η Ν.Δ. Είναι όμως το καλύτερο δυνατό. Είναι το σύμβολο της πολιτικής σταθερότητας, της δημοκρατικής συνέχειας και συνέπειας, της Ελληνο-Ευρωπαϊκής ιδέας  και πραγματικότητας. Είναι η κιβωτός των αξιών μας που συναιρούνται στο παμπάλαιο, τίμιο και αληθινό τρίπτυχο: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Οι ποικιλόχρωμοι κουλτουρομαρξιστές μάς απαγορεύουν να λέμε την ταυτότητά μας με το όνομά της . Γιατί είναι μαθημένοι να κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και με «κουκούλες». Σερφάρουν σκαρφαλωμένοι, ένα ολόκληρο τσούρμο συνιστωσών, μυστήριων γκρουπούσκουλων και παλαιοπασόκων,  πάνω στη σάπια σανίδα της ψευδοεπανάστασης και του ψευδοριζοσπαστισμού τους, αφιονισμένοι και άπληστοι για εξουσία, στα θολά κύματα του λαϊκισμού, αδιαφορώντας για τις συνέπειες του τραγικού πειράματός τους για τον τόπο. Αυτοί είναι. Να αντισταθούμε πρέπει και στις σειρήνες των λαοπλάνων και αυτοσχέδιων λαθρεμπόρων ξένων ιδεών, που τις περιφέρουν με αναίδεια και θράσος για να ικανοποιήσουν τις μωροφιλοδοξίες τους, παριστάνοντας τους εθνοσωτήρες. Σκεφθείτε φίλοι μου δυο φορές αυτά που σας λέω. Σας καλώ στη μεγάλη πανστρατιά της Ν.Δ. για να σώσουμε την Πατρίδα μας . Αυτός είναι ο ιερός σκοπός των εκλογών της 17ης  Ιουνίου. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.!
Με αγωνιστικούς και αισιόδοξους
Χαιρετισμούς
Βύρων  Πολύδωρας
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ:
Εκτός από τον Πλούταρχο,  ο οποίος εάν μιλούσε σήμερα,  σίγουρα δεν θα ζητούσε να υπερψηφιστεί ο Σαμαράς,  υπήρξε και ο μέγας Σωκράτης ο οποίος εισήγαγε την ηθική στην πολιτική. Και βεβαίως εν συνεχεία ήρθε ο μέγιστος Πλάτωνας, ο οποίος διακήρυσσε ότι για να φτάσει κανείς στο Υπέρτατο Αγαθό που εμπεριέχει όλες τις Ιδέες, για να φτάσει εν κατακλείδι στον Θεό, χρειάζεται να διαθέτει τρεις αρετές: σύνεση, σωφροσύνη και γενναιότητα. Ο συνδυασμός δε των τριών αυτών αρετών, οδηγεί στην Δικαιοσύνη. Σωκράτης και Πλάτων μαζί, σαν να μιλούσαν για το σήμερα:
Ο κ. Σαμαράς, πότε και ποιες απ’όλες αυτές τις αρετές διαθέτει; Όταν ως κήρυκας αντιμνημονιακής στρατηγικής καταδίκαζε το Μνημόνιο1 διαγράφοντας την κα Μπακογιάννη επειδή το ψήφισε, ή όταν μετεβλήθη σε «μημονιάκια» για να ψηφίσει το πολλαπλώς ειδεχθέστερο Μνημόνιο 2 και να διαγράψει από το κόμμα του όσους δεν το ψήφισαν; Πολιτικό ήθος, σύνεση, σωφροσύνη, γενναιότητα πολιτικού ανδρός ή Δικαιοσύνη ήταν οι αρετές του κ. Σαμαρά, όταν ενεργούσε με αυτό τον αλλοπρόσαλλο ή και ύποπτο τρόπο;
Όταν μάλιστα υπέγραφε και με τα δύο χέρια τη δανειακή Σύμβαση με το λεγόμενο «κούρεμα» του PSI, ποια ...αρετή καθοδηγούσε τον κ. Σαμαρά; Όταν υπέγραφε ενώπιον της κας Μέρκελ ότι θα εφαρμόσει πλήρως όσα προβλέπει το σφαγιαστικό για τους Έλληνες Μνημόνιο 2, ποια αρετή ορμήνευε τον κ. Σαμαρά; Ως γνωστόν κύριε Πολύδωρα, ο αρχηγός της Ν.Δ. έστειλε επιστολή και στον κ. Ντράγκι (ΕΚΤ) στην οποία επίσης δεσμευόταν ότι θα τηρήσει απαρέγκλιτα όσα προβλέπει το Μνημόνιο. Δηλαδή, νέες περιοκοπές σε μισθούς και μέτρα πολλών δις ευρώ τα οποία θα επιβαρύνουν προσέτι τον ελληνικό λαό! Δεν ενεργούσε πισώπλατα σε βάρος του λαού και των όσων διεκήρυσσε αρχικά ο κ. Σαμαράς; Για ποιο λόγο λέτε κύριε Πολύδωρα, η Ν.Δ. κατεδαφίστηκε από το 33% στο 18%;  Επειδή ενήργησε «εθνικά-πατριωτικά» ή επειδή ο λαός αντιλήφθηκε ότι ο Σαμαράς αποτελεί μια μνημονιακή συνέχεια του Γ. Παπανδρέου; Οι υπογραφές και οι προσωπικές επιστολές του προς τους δανειστές, αυτό βεβαιώνουν. Εντός συνόρων ο κ. Σαμαράς πουλάει ψέματα και φρούδες ελπίδες στον ελληνικό λαό, παρόμοιες με αυτές του Γ. Παπανδρέου του στυλ «λεφτά υπάρχουν», ενώ έξω δεσμεύεται για πλήρη εφαρμογή του σφαγιασμού του λαού!!!
Κύριε Πολύδωρα, βεβαίως θα γνωρίζετε ότι από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς υπέγραψε το PSI, κατακρεουργήθηκαν οι μόχθοι και οι οικονομίες μιας ζωής των ομολογιούχων του Δημοσίου. Η Κυβέρνηση Παπαδήμου στην οποία συμμετείχατε, διαβεβαίωνε τους δύσμοιρους ομολογιούχους ότι δεν θα υπόκειντο σε «κούρεμα» τα δικά τους ομόλογα! Και όμως, έγινε ακριβώς το αντίθετο! Οι άνθρωποι αυτοί, σήμερα βρίσκονται στα όρια της αυτοκτονίας, με τα χαράτσια και τα εκκαθαριστικά της εφορίας να έρχονται φουσκωμένα, και την φυλακή να καραδοκεί επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Από την ώρα που έπεσαν οι υπογραφές-δεσμεύσεις Σαμαρά προς τους δανειστές, για εφαρμογή-συνέχιση του Μνημονίου, οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί ραγδαία. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή ο κ. Σαμαράς ενήργησε πατριωτικά, με ήθος, σύνεση, σωφροσύνη και γενναιότητα; Ή μήπως έπραξε...δίκαια υπέρ του λαού;
Κύριε Πολύδωρα, Το PSI που υπέγραψε ο κ. Σαμαράς, σκότωσε και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Σκότωσε και τα αποθεματικά των Πανεπιστημίων. Η ύποπτη ενέργεια του Διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος (Τράπεζα η οποία  δεν είναι ελληνικών συμφερόντων), να τζογάρει αυθαιρέτως σε ομόλογα τις καταθέσεις των ασφαλιστικών ταμείων, τα διέλυσε προς χάριν των δανειστών. Με υπογραφή Σαμαρά!
Ζητάτε να υπερψηφιστεί η Ν.Δ. συνυπεύθυνη με το ΠΑΣΟΚ για το χάλι στο οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα και ο λαός. Είναι δυνατόν ο λαός να συνεχίσει να καταπίνει την ίδια ...δηλητηριώδη καραμέλα που του βάζετε στο στόμα;
Επιμένετε ότι η χώρα θα σωθεί υπερψηφίζοντας τον Σαμαρά; Σε ποιους ηλίθιους απευθύνεστε κύριε Πολύδωρα;
Αυτά που έπραξε ο κ. Σαμαράς και όσα δεσμεύτηκε ενώπιον των δανειστών-τραπεζών, αποτελούν την επιτομή του δωσιλογισμού κι εσείς την βαφτίζετε εθνοσωτήριο λύση; Αυτή είναι η... λύση για την Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, η οποία, όπως λέτε, αποτελεί «κιβωτό των αξιών» της Ν.Δ.; Για ρωτήστε κύριε Πολύδωρα τις οικογένειες που καταστράφηκαν από το PSI με τις υπογραφές Σαμαρά, να σας πουν αυτές πόσο νοιάστηκε για τον  θεσμό της οικογένειας ο κ. Σαμαράς. Τις διέλυσε στην κυριολεξία! Με μια υπογραφή του, οι δανειστές κατέκλεψαν τις οικονομίες τους.
Το PSI και οι υπογραφές Σαμαρά βοήθησαν τους τραπεζίτες και όχι τον λαό κύριε Πολύδωρα. Υπέρ των τραπεζών θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο κ. Σαμαράς κι εσείς ζητάτε να τον ψηφίσει ο λαός; Ένας λαός, που οδηγείτε και εξαιτίας Σαμαρά, στην απόγνωση και την αυτοκτονία!
Μέσα στο διαδίκτυο κάνει... παρέλαση ότι ο Σαμαράς είναι άνθρωπος των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ! Ενώ είναι ήδη γνωστόν ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. είναι μέλος της λέσχης Bilderberg!
Αυτόν ζητάτε να ψηφίσει ο λαός κύριε Πολύδωρα;
Ντροπή. Εκτίθεστε βαρύτατα! Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν και κάτι άλλο: «Ουκ εν τω πολλώ τω ευ» , ο δε θυμόσοφος λαός λέγει: «Η σιωπή είναι χρυσός». Επειδή είσθε βαθύτατος γνώστης και της αρχαιοελληνικής ιστορίας και της ελληνικής παράδοσης, θα περιμέναμε περισσότερη σωφροσύνη και αυτοσυγκράτηση από μέρους σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου