Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ...ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Δεν ξεκίνησε καλά ο θερινός κινηματογράφος. Αστυνομία και υγειονομικό έκαναν την εμφάνισή τους και τραγελαφικά επεισόδια συνέθεσαν το ...μενού της πρεμιέρας του θερινού κινηματογράφου Χολαργού.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Αποστόλου, εκτός από το κινηματογραφικό υλικό, έφερε μαζί του και είδη κυλικείου, τα οποία τα...στρίμωξε μέσα στον χώρο των μηχανημάτων προβολής των ταινιών!!!
Παράλληλα, λειτουργούσε το κυλικείο, ο υπεύθυνος της επιχείρησης καθ'όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, κ. Νίκος Μαγδαληνός! 
Η κατάσταση οξύνθηκε, από την ώρα που ο ιδιοκτήτης του κυλικείου είδε τον ιδιοκτήτη του κινηματογράφου να έχει και είδη κυλικείου για να τα πουλήσει!!!
Ο πρώτος κάλεσε την Αστυνομία και την υγειονομική υπηρεσία!
Έγινε ο σχετικός χαμός, διότι ο κ. Αποστόλου δήλωσε ότι είχε βάλει προσωρινά τα είδη κυλικείου μέσα στην αίθουσα των μηχανημάτων, προκειμένου να τα μεταφέρει στο υπάρχον κυλικείο!!!

---Πού να τα φέρεις, στο δικό μου μαγαζί; του αντέτεινε ο Νίκος Μαγδαληνός και η κόντρα πάει να εξελιχθεί σε ...πόλεμο! 

Ο κ. Νίκος Μαγδαληνός έχει συμβόλαιο στα χέρια του, το οποίο, όπως λέει δεν μπορεί να τον βγάλει από το μαγαζί του. 
---Έχω επιχείρηση την οποία δικαιούμαι να λειτουργήσω. Όχι και να με βγάλουν έξω από το μαγαζί μου!!!

"Δεν θα το αφήσω έτσι. Η κόντρα θα πάει μέχρι τέλους" , λέει ο κ. Μαγδαληνός. 

Εμείς εξακολουθούμε να απορούμε και να ρωτάμε: Ο ήλιος και τα χρήματα είναι μόνον για τον κ. Αποστόλου; Θερινός Κινηματογράφος στου Παπάγου.Κυλικείο του Θερινού Κινηματογράφου στου Παπάγου. Κυλικείο στου ΔΟΠΑΠ. Θερινός Κινηματογράφος στον Χολαργό. Κυλικείο στον Θερινό Κινηματογράφο Χολαργού! Κανένα....κοκαλάκι θα μείνει για άλλον χριστιανό; Για μας...τίποτε παιδιά;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου